Recent Post

Wednesday, January 11, 2012

Audition For Astro Ceria Program- KEMBARA SI MANJA


Salam uools...memalam nie deqlis nak invite uools untuk datang beramai-ramai ke ujibakat rancangan baru Astro Kembara Si Manja...syarat-syaratnya baca di atas ya... mana tau ada di antara blogger yang berjaya masuk rancangan tu nanti jangan lupa belanja deqlis..miahahaha..:-)

siapa berminat boleh laa roger dekat bawah nie....:-) dan pls hubungi contact person spt dinyatakan pada butiran di atas.

5 comments:

kak ina kl said...

alahai tak dak anak kecik lagi aaa ..rugi tak leh join

.: iEyLa :. said...

hurmm..akk bwk adik msuk g audition ni leyh??hihi

zahidahwahid said...

rumah kitaorang dah tak ada budak kecik lagi....

AkmaFaizal said...

thanks dah dpt email Deqlis tu..nak juga try..tp ramai tak orang? suami tak suka crowdedlaa..huhu

AkmaFaizal said...

tapi bile nengok hadiah2 tu..rase nak gak join, tak kiralah sesak ke tak..hehe