Recent Post

Monday, January 9, 2012

Durian Time....!!! sodapnyerr..lagi sodap sebab...


  Durian time nie ..ingat tak entry deqlis lepas?? lepas berjimba-jimba di Ulu Yam tue?? selepas best bermandi-manda...weools makan durian pulak...mmg best......sodap dan lagi sodap sebab makan FREE...:-)
siap makan kat situ dan bawak balik lagi....so dapatlah makan pulut durian di rumah pula....haa..itu laa sampai sakit tekak makan durian kot...panas hhehehhh... sebenarnya makan durian sekali ngan manggis itu laa makin panas...berlawan2x dlm badan nie...terus 3 Jan deqlis tak p keje..... so last week deqlis keje 3 hari jerk...haha jgn mare:-)

Uools suka ke makan durian? ada org tak suka kan?? klu ikutkan masa kecik2x dulu pun deqlis tak suka doyan nie...tp bila dah mula makan,,,,pantang nampak!! kena laa my mum beli...hehe..:-) sampai dah besar nie...klu musim doyan mmg excited...lagi excited klu makan free...atau bos belanja:-) ehemm bila lak bos deqlis nak belanja erkk?? haha macam bo sku baca blog nie....hehe..takper laa hari Jumaat lepas bos deqlis dah belanja KFC satu opis...weools ada makan2x dan exchange gift... nantikan entry nyer yer..:-) ahakz..

Thanks sudi menjengah..walau merapu je ku tulis nie... tq taw..:)


8 comments:

Qaseh Suhaida said...

perhhhhh terbaikkk,,,,

ajumohit said...

Aju suke sgt mkn durian ni deqlis, anak2 pon dh ngikut perangai maknya hihi

deqlis said...

to Qaseh: :-)

deqlis said...

to ajumohit: sama laa kite...hantu durian:-) panas badan ker apa ker..sanggup makan...sekali makan 20 biji pun sanggup..hehe...klu 20 ulas rasa tak cukup...miahahaha..

Adyshariz said...

ahakkk..akak pon suka, sebakul pon boleh, tapi tempoyak jer x masuk..hehe

fieda said...

wah...baru jer lepas kenduri doyan..byk sgt beli sampai tak termakan..

SyazwanSarawak said...

kempunan durian dah sy ni >.<
hari tu boleh lak terlepas kuah durian yg mak sy masak =__="

AkmaFaizal said...

macam mana leh dapat makan free ni? Nakkk jugaaaa