Recent Post

Tuesday, January 10, 2012

Muka-muka ceria dapat hadiah..:-)


hadiah belum buka...cer teka? apa hadiahnya....? haha

nie hadiah sebelum buka....dalamnya mainan kanak-kanak..:-) 

dapat mug....:-) 


hadiah dah bukak...! wah!! syiok dpt bantal...:-)

Semua happy sebab masing-masing dapat hadiah...
sebenarnya weolls ada buat exchange gift di pejabat...dan jamuan makan2x sempena new year dan akhir tahun 2011 tempohari... masing2x bawak makanan....deqlis n team sponsor minuman seperti Milo tin, Ice lemon tea tin, nescaffe tin dan air bunga kotak....selain ituw deqlis sendiri buat apam polko dot untuk member2x opis... macam2x menu lain hari tue...yg penting bos belanja KFC..haha..

gambo?? tau..nanti deqlis upload...sizenya sangat besar sebab masa tu deqlis guna manual...jadi amik masa sikit utk nk resize pix..pepun thanks sudi baca..:-)



penat ke uools teka hadiah deqlis tue?? thanks buat yg memberinya...aianya sebuah frame gambar kaca yang cantik... tema warna merah..macam tau2x sahaja nak dapat kat deqlis:-)... buat pengetahuan uools, cara gift exchange nie..siapa yg nak join sila bawa hadiah masing2x... dan seseorang akan mencabut undi, katakan A dipanggil A hendaklah memberikan hadiahnya kepada yg cabut undi tadi, dan A cabut undi pula, dan jika nama B yang dipanggil, B pula memberikan hadiahnya miliknya kepada A...

kiranya..beri hadiah kat orang lain, dapat hadiah dari orang lain...

okaylah... jumpa lagi..:-)




6 comments:

.: iEyLa :. said...

bestnye dpt adiah..hihi

Mama Zharfan said...

besh dpt hadiah heheh

Anum said...

wow bestnya dpt adiah

DeQWa said...

ooo..macam men tukar2 hadiah la nie,aritue penah buat,time family day kt opis,tp diorng dah pesan rate hadiah semestinya xkurang dri rm10,lebih xpe...tkt xadil la,kang ade yg dpt rege yg rm2,xbest la kan...tpi memang enjoy la ,suspen jer kan..ape hadiah dalam tue

zahidahwahid said...

bestnya....saya nak jugak...hehehe

AkmaFaizal said...

seronok2...terbaik!!!