Recent Post

Thursday, August 16, 2012

Mandi Laut Sebelum Ramadhan 2012

 Fuyoooo gelagat mcm perenang Olimpik baru lepas training di laut..miahahahaha!!! oh en hubby ku...:-)
 Makkk ehhh.... nie gelagat pencari ikan duyung ke dugong niehh?heheh..jgn mare...kang batal pose..hehe.. nie laa adik deqlis bersama isterinya yg sedang preggy... moga kuas azlindra junior yg cun melecun dan sihat tubuh badan ya..Amin..:-)
 hmm gelagat couple yg malus2x kucing.... hehe..

Sabrina jadi ikan duyung...hehe...
tunjuk bakat bina istana pasir...tp sayangnya lum sempat kusiapkan.. anak buah lak runtuhkan...isshhhh dengki tuii laaa hahahaha... ayat kasik panasss!! hehe..
alangkah bestnyerr klu dpt buah macam nie kan??

KKKKKKKKKKKKKK

 gelagat daku sebelum pulang ke bilik..... 
 Family photo.....is the wrap!!
Fuhh...memang kenangan deqlis sekeluarga sebelum masuk Ramadhan ( 6-8 Julai 2012)...kami berjimba-jimba dan bbq di Port Dickson.... deqlis dari opis iaitu  selepas waktu kerja terus en hubby jemput dan weools terus ke PD...tak balik rumah lagi okay...insyaAllah family gathering weools next location di pulau2x sebelah T'ganu atau Pahang pula.... Family Gathering Syed Muhammad (family sebelah my dad) akan diadakan pada bulan December 2012.. jika tiada aral melintang..insyaAllah ....projek jenjalan n cuti2x malaysia kita on..:-)

Buat uools yg sudi baca dan komen blog deqlis yg tidak sepopular mana nie...amat2xlah daku hargai.... tq tau...sekadar catatan peribadi untuk hari tua ku....

6 comments:

.: iEyLa :. said...

hambooiii..syg betul ngan astro die tu..
siap bwk beg ke mane2..hihi..

"SELAMAT HARI RAYA" kakak cayunk..
sorry klu de salah silap...muahh2

ms.antz said...

seronoknya.... lama dah tak kumpul ramai2...
http://www.zahidahwahid.com/2012/08/bubur-kacang-merah/

QUEENPINK said...

Ampun dan maaf andainya aku ini…
Terkasar bahasa dalam bicara
Tersilap bicara semasa bersama
Termarah yang tak kena tempatnya
Tertanya tak tentu hala..
Tersasul yang tak sengaja
Terpukul kat mana-mana
Terpekik kuat di telinga
Terhantuk terketuk di kepala
Terpinjam terambil harta & benda
Termoody tak semena-mena
Terumpat bila ada cerita,
Teremail benda yang tak sepatutnya kau terima
Termacam-macam yang kena-mengena.. ,,
Di hari yang mulia sepuluh jari ku hulurkan semua,
Memohon kemaafan atas segala dosa yang ada
Kerana aku masih bernama manusia
Pastinya tak lepas membuat dosa
Semoga dimaafkan,
Salam Aidil Fitri Maaf zahir & Batin

deqlis said...

TQ QueenPink...Selamat Hari Raya AidilFitri Maaf Zahir Batin:-)

deqlis said...

ms.antz...a'ah...dpt berkumpul reramai mmg bestttt....

deqlis said...

hai .: iEyLa :.....yer laa beg astro byk koleksi...haruslaa bawa...klu .: iEyLa :. kasi beg kat akak confirm akak bawak jugakkk p PD...hehe..

hari tu dpt beg HBO The Smurfs...rayer nie dok bawak beg tue pulakk..:-)

ok yer adikk u sayanggg...
Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir Batin...