Recent Post

Friday, August 3, 2012

Sofa Raya Oooiii

Baru sampai...melangkah masuk ke kilang Ah Chai Perabot Murah...Kualiti setanding Mahal..!!
 Salam uools....raya dah nak dekat pasti laa ramai yg mencari sofa atau perabot baru....nak beli kat Fella Design, Macy atau Harvey Norman rasanya kopakkkk hingga terkoyak rabakkkk suarrr hehehe..... nak2x macam deqlis nie baru nak beli sofa...al-maklumlah sebelum nie duduk kat meja makan jer...macam malas nak beli sebab rasa susah nak pindah randah nantikan??? tetiba laa thn nie teringin sofa..memandangkan brg kat rumah mmg dah byk...klu pindah rumah confirm lori 3 tan punya..miahahahaha!!!..so tercari-cari laa sofa murah lagi berkualiti..... hmm namapun blogger kan?? haruslaa surfing seantereo dunia dulu sebelum membuat pilihan selain recce di kedai2x sofa ber air cond dan glamour....

Sebelum nie pun deqlis pernah terbaca di blog Mazidul pasai Ah Chai dan Sofa murah ada kualiti..... so deqlis pun try laa google lagi....nak tahu juga sejauh mana kebenarannya...last2x deqlis terjumpa blog Kak Gee ...pun cerita pasai Perabot Murah Ah Chai di Sungai Buloh...apa lagi...dok pasang niat nak pergi jer laa... walau schedule kerja deqlis tight sgt2x... nak tak nak weekend laa jugakk boleh g recce......

 haaa..inilah Ah Chai..... dia mmg ramah....deqlis samipai kedai dia lagi 30 minit dia dah nak tutup dah tau...tp sanggup layan deqlis dan en hubby sampai dia pun lewat tutup kilangnya..... mmg harga yg ditawarkan di kilang lebih 30-40% lebih jimat dari di kedai.....
 Ini laa Angel...wife kepada Ah Chai...dia nie pun manis jer sebab suka senyum.... deqlis yg jadi rambang mata dan mula sukar nak buat pilihan sofa mana jadi pilihan.... al-maklumlah byk design2x baru yg menarik...
klu uools rasa nk tukar sofa atau nk repair...nak trade in pun bolehhhhhh....call jer Angle nie..012-23766652...kalau nak dapat Less hege terbaik mantopppp punyer sebut jer nama Ellis Astro...pasti Angel kasik uools best price punyerr...
 Posing sikit.....dengan taukey kilang perabot nie.....

haa... akhirnya setelah +-8%4#>?=-$#@! deqlis dan en hubby pun sepakat laa buat pilihan
harap2x pilihan sofa deqlis cantik laa nanti...tak sabor nak tunggu Angel call deqlis inform sofa ku dah siap..hehehe.....macam mana kualtinya? adakah deqlis berpuas hati?
tunggu laa komen deqlis bila sofa raya (kebetulan beli time nak raya ..jadi deqlis panggil laa sofa raya) hehe..
ok jumpa lagi...

Eh lupa inform, utk kawasan luar KL pun Angel and Ah-Chai boleh delivery tau...maybe ada extra delivery charges shj....klu tak percaya call jer Angel yer... jangan pula nak diskaun meletup punyerr bagi tau uools "kawan Ellis Astro".....




3 comments:

Chekgu Azrine said...

wah!!bestnya orang tu dapat sofa raya baru..hehehe

MAY said...

wa..nak plak amik gbr dgn tokei t..ku sy komfem segan..haha

.: iEyLa :. said...

hamboi...klu ckp sy adik Ellis Astro lg dpt murah ni..hakhak..
xsbar nk tgk sofa akk beli tuh..hiks