Recent Post

Wednesday, October 10, 2012

Natasha Hudson


Natasha Hudson di majlis anugerah bintang popular 2011 sejurus dia mengenakan tudung. 
 Natasha Hudson dan Carleed Khaza yang berkahwin pada 15 April 2012


nampak ranggi dan moden..
natasha hudson
cantik laa shawl nie... digayakan pula oleh model yg memang cantik... suka deqlis tgk..
natasha hudson
Walau berhijab, tetap nampak anggun dan bergaya....
semasa membaca majalah2x free di bookstore tempohari deqlis terpandang majalah Wanita dan Wawasan nie.. terpandang Cover Natasha Hudson nie...mmg teruja laa nak membacanya...:-)
Walaupun temujanji nak berjumpa Natasha di Plaza Damaz sebelum Anugerah Blockbuster lepas tak kecapaian kerana Tasha tertinggal hp nyer... akhirnya bersua 4 mata juga kami di anugerah blockbuster tempohari.... 

cantik diakan? dr head to toe... mengidam nk pakai mcm dia ntah bila laa gamaknyerr..hehe...
nk tunggu kurus mcm dia kot?? haha lalalalala.... 

-saja jer..nie ayat semangat tuk misi turun 5kg deqlis bermula 8 Oct 2012-
Misi lepas baru je turun 3kg dlm masa 3 minggu tanpa makan ayam dan kurangkan pengambilan nasi... lagi 5kg utk back to normal...OMG byk kilo kan berat deqlis naik..haha..
mkn beribu2x kalori masa raya dan open house tak ingat dunia..haa...!! sekarangg amikkk!! :-)..jenuh nk bermisi2x.... tp puas hati laa dpt makan apa yg kita nak hehe...tgkkk!! tak sedar diri lagikk tue..hehe..
okay laa uools... tq laa sudi melayan deqlis pot pet pot pet kat sini..


6 comments:

Kella said...

wah... untungnyaa.... kita suka dia!! =D

.: iEyLa :. said...

woooo...tinggi nye die.. :)
comeeeyyy

Anum said...

cantik

deqlis said...

hi Kella...yer sama laa kite..:-)

deqlis said...

yer dik..mmg tinggi...mmg tahap model laa dik noonn...:-)

deqlis said...

anum: kannn...