Recent Post

Monday, April 1, 2013

Pening kepala

Salam.....hari nie Monday blues....dah laa Mon blues dtg office pc pulak buat hal...tak boleh sign in....pening2x : kepala pulak berdenyut-denyut..

rasa nk cepat2x pergi lunch jee tadi....al-maklumlah call IT tak berjawab.....jadi bosan pulak satu kerja pun tak jalan....semua nk refer doc dlm pc....

telefon artis pun lps cakap, kena email pula....hmmm mmg tak dpt emaillah kan...dah pc pun tak boleh log in..huhuhu...

last-last keluar office pergi bank....tlg bank in cheque......sampai balik kerja kepala masih berpusing mcm pening lalat kot?....

huhuhu.....oklahhh rasa mcm nk ZzzzZZZZzzz Awal jer...gud nite!

2 comments:

Ann@zanyra said...

kesiannye...dugaan btl kan..

anyway, nnti emailkan N no.akaun deqlis eh:)

deqlis said...

oh ok2x....:-)

dugaan lh. .hari nie pun sama msk opis tak boleh guna pc...dah mcm staff br msk hihi...