Recent Post

Wednesday, October 2, 2013

Rasa sedih

As Salam semua.... sudah lama tak menitip kata kata  atau melakar kisah kehidupan ku di blog merah ku ini...

Al maklumlah sejak dua tahun bekerja semula me mmg sgt sgt busy dengan keje... nk berblog pun selalu ke laut disebabkan me bekerja dengan syarikat swasta dan melibatkan org glamour... jika salah cerita, nanti dianggap menyalahgunakan info pula... al-maklumlah jika semuanya kena pnc...last last me pun malas nk cerita....

Me hari ni sgt sedih dgn keje... nk mengadap STuPId PeOPLe n StuPId RuleS.... kadang kadang bertanya dlm hati, knp lah ada manusia yg takde toleransi lanngsung dlm melunaskan kerja kerja . Kenapa susah sangat nk faham dan memberi kerjasama...? Kerja byk boleh disiapkan satu persatu....tetapi jika kerja banyak sampai out of hand disebabkan stupid rules n stupid people plus heartless people.... mcm mana ya?

Dalam keadaan sekarang, me pulak sedih dgn keadaan ayah... kesian dia yg sedang sakit dan mengalami kemurungan...

Ya Allah mohon petunjuk dan kelapangan utkku... mohon padaMu....
moga kesukaran ini dipermudahkan buat diriku, sahabat sahabatku dan keluargaku Amin....

1 comment:

Rose Azadir said...

Salam…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…