Recent Post

Wednesday, December 25, 2013

The Treez Bukit Jalil

Cuti rehat @ home.... bila tv pun citer x best, bila nak tido pun takde mood hehe..... mulalah p dapur masak...dan menambahkan lemak dalam perutku..... en hubby ku keja hari nie.... x dptlah nk jalan jalan.... klu rajin dia blk nanti baru p jenjalan...hehe....

Lepas menikmati Yee Mee Goreng dan secangkir kopi... me lepak depan rumah...menghirup udara petang.. sambil memandang bangunan baru di sebelah rumah me.... The Treez.... nampaknya mcm sudah ada penghuni sebab me nampak ada sebuah kereta putih di situ...

hmm bangunan mmg cantik...tetapi berbaloi ke beli rumah atas angin nie dgn nilai 500 ribu ke 1 juta RM? tepuk dada tanya selera:-) klu me akan pikir 10 kali....dan bila abis pk, me tetap pilih landed house... klu setakat 200-350K mungkin me pk jugak lagim10 kali:-) heh heh...

Me teringin jugak one day nk usha usha masuk ke dalam...nak tgk sendiri Kondo Treez nie... pada pendapat me yg tgk dr luaran, nampaknya spt hotel 5 bintang...

Suasana sejuk mcm Cameron Highlands kat rumah me nie, kat tmpat uools mc mana ya? harap aman damai sejahtera hendaknya...

Amin...

25 Dec 2013.

4 comments:

Ann@zanyra said...

byk sgt rumah atas angin skrg..harga pulak semua 500K ke atas..hurmm..mn nak cari rumah ada tanah ni..huhuh

deqlis said...

tue laa... jauh laa klu nk cari rumah atas tanah nie... area bukit jalil nie byk rumah atas angin jaa...

huhuh...

.: iEyLa :. said...

rumah atas angin..hihi..
rindunye kat akak!!!

deqlis said...

hehe..


rindu gak ngan adik akak sorang nie,,

:-)