Recent Post

Friday, October 22, 2010

CONTEST KAK INA KL : GAMBAR OPEN HOUSEAIDIL FITRI 2010

Salam...

n3 nie sticky ye...pos baru sila skroll ke bawah...

Pada n3 kali ini deqlis nak menyertai satu contest yang di anjurkan oleh KAK INA KL.. KAK INA nie sebenarnya deqlis kenal dari minat ku yang suka ber blog walking untuk mencari kenalan dan info -info tentang masakan dan juga dunia internet nie..haa nielah blognya...


Al- Kisahnya sambil2 jalan-jalan cuci mata kat BLoG MAT GEBU .. tetiba gatal2 lak jari jemariku mengklik ikon di sebelah kanan layout Blog Mat Gebu...."TERTUNAINYA HASRAT DI HATI" dari situ terus lah ku layan BLOK KAK INA KL yang meriah dan bercerita tentang keluarga dan hobinya itu... mata melirik2..ehh!! ada contest pula..LAngkah Kanan orang kata... nak masuk!! ikutkan ati memanglah tingin nak masuk...tapi photonya belum ada lagi...jd TERTANGGUHLAH HASRAT DI HATI...jadi tibalah hari dinanti..(hari nie lah) so kak Ina, deqlis join yer...boleh yerr??? anda yg nk join n nk tahu syarat2nya dan apa hadiahnya sila KLIK banner di atas..

Citer sikit pasal diri deqlis...
Alahai deqlis ni baru jer nak berjinak dalam berblog2 nie..dulu pk asal ada blog jer.. tapi bila makin hari makin banyak belajar dari xtvt blog walking (suka merayap blog orang hehe) deqlis merasakan berblog ni banyak manfaatnya... ramai jugak otai2 seperti KAK INA sendiri yang dah berjaya mendapatkan pendapatan sampingan menerusi dunia blog.. hmm menerusi Blog BEN ASHARI juga deqlis ada baca... kenapa ramai yang masih tak register dengan Nuffnang?? agaknya diorang ni dah kaya kot?? tergelak besar baca tau... kah kah kah... sbb tak kayo sgt tu deqlis sahut laa cabaran...seronok lah dapat info yang berguna..maka dgn itu, deqlis pun baru sangat2 register dengan Nuffnang... masih hijau dan kena top up ilmu lagi byk2 ni... jadi deqlis berharap penyertaan deqlis ni dapat menambah ilmu & ramai kenalan yang meminati dunia blog mahupun dunia2 lain hehe.... menang kalah adat bertanding ye dakk?? klu menang satu bonus yg amat bernilai..(leh menang ke kak Ina? hihi).... mau tak tido malam deqlis nanti hehehe... selain menjalinkan ukhuwah sesama insan...cewah...

dan seperkara lagi yang membuat deqlis terdetik nak join contest ni adalah ingin berkenalan dengan seramai mungkin kawan2 seantero dunia...(iisshhh adakah yg sudi nie..huk huk huk...klu ada ..hai..salam kenai k, sudi2lah komen dan berinteraksi dgn deqlis nie... insyaAllah akan di reply dan melawat blog anda pula...:-)

Sebarang kekurangan diri mohon di maafi..Al-Maklumlah deqlis ni blogger baru... jika nk dibandingkan ngan blog2 power rangers mcm BLog Kak Ina nie yang mak aiii dah ramai visitornya...dah cecah 400,000 orang..perrghh cayalah.. jika di amati tentulah blog Kak Ina kita ni best kan?? besttttt!!

  • byk ilmu dan berkongsi cerita kepada semua dan keluarganya.. walaupun jauh beribu kilometer...namun blognya dekat shj walau di mana jua berada... 
  • byk n3 tentang menu masakan, diari harian dan sinopsis drama best2 menjadi topik hangat kak Ina.... 
  • Sikap kak Ina yg ramah 

semua ini merupakan faktor penyumbang kepada peningkatan visitor yg ramai di blognya...setelah 2 tahun aktif berblog visitor kak Ina ni ramai....!! tak macam blog ku nie... nan hadooo jerkk huk huk huk.....   boleh katakan Kak Ina  deqlis jadikan  mentor dalam menjebakkan diri  dlm dunia blogging nie.....boleh yer kak?? nak tahu sendiri macam mana penangan blog Kak Ina ni...jom klik banner blog Kak Ina di atas...

Okay Inilah gambar taruhan...
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Gambar kenangan Open House Aidilfitri di rumah sahabat dari sekolah rendah hingga sekolah menengah iaitu LIza Rahim @ dulu2 di kenali LIza Burung Hantu...sebb pakai spekk besau..hihi..sekrang dah tak dahhh...pki kontek lens ...orgnya pun slim melim dah sekrang... Rumah Terbuka di Kota Damansara pada 2 Oktober lalu..deqlis sempat menghadirkan diri bersama hb, mak deqlis dan adik deqlis sabrina...

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara dan nurazzah.




Photobucket

12 comments:

kak ina kl said...

salam ellismelia...terima kasih sudi join contest akak. Rasanya ikut syarat ...kita tunggu keputusan muktamad dari juri yer.

jemputlah datang selalu ke blog akak.

deqlis said...

w'salam kak..

thanks kak sy join yer..

saya mmg selalu dtg blog akak...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis...makasih ziarah blog akak...jemput la join GA akak tue..

deqlis said...

w'salam..
kak..naper bila klik kat side bar akak tu kuar
This webpage is not available.

The webpage at http://azatiesayang.blogspot.com/2010/10/salam-semua.html might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.

deqlis said...

w'salam..
sama2 kasih..
ok saya dah join GA akak..
hrp2 terpilih tempat pertama atau kedua...sebb suka design dan corak dia..

nnti check ye kak..

http://ellismeliashoppe.blogspot.com

akuzle said...

salam singgah wahai tuan tanah.... sy rs ado oreng sobut2 nama sy tadi... rupernyer kt sinikkk....hwhehwhehwe... x menang pon takper, dik... oder saja... dijamin sampai ke muka pintu umah awk (errrr, guard garang tak?)....ehehehhe... anywy, tq 4 stopping by... hope u enjoy reading my entries as I do while writing them!! cheewahhh...!!

deqlis said...

Salam Kak Ros/ke panggil Kak Idayu nie?? hehe.. siapa itu??

alah kak, rasa2 nak dpt ngn cara menang laa baru laa besttt...ihik..2x..

uhh my guard is very fierce .... if you do not give in. .. contact me .. we deal at the Kecik door...ahakz..:-)

P/S: hadiah kak azatiesayang yg sy bkenan tempat 1 dan ke2 tau... klu hadiah kak Ina (kot laa leh menang) mana2 hadiah terima jer..dah org nak kasi hehe..

salam kenai kak..syok jgk layanblog akak... free2 mai laa blog saya nie ya...tqvm

deqlis said...

cuma...klu dpt cheese cake sedap2X..heheh...

bila nk tau pemenang? x sabor nie..hehe..

besdey akn dtg in d yr 2011...so nnti dgn sedey nye deqlis order....hik hik hik.. apa yg penting>>> kerjasama hehe..

oklah kak..
happy reading..

e.l.i.z.@ said...

wah panjang tulis hehhe..neway gud luck..n salam kenal from eli


http://www.elizadianna.com

deqlis said...

hehe..salam kenal eli...
hrp2 laa berjaya erkk..dpt salah satu hadiah. Amin....

nuriz said...

photoshop tu boleh download kat blog matleystudios

http://matleystudios.blogspot.com/2010/07/adobe-photoshop-cs5-extended.html

ada dia bgtahu nak install macam mana

deqlis said...

tqvm Nuriz...
mlm nie sy godek2..
hrp2 dpt install photoshop tue..
tq