Recent Post

Friday, October 22, 2010

Zaman Sekolah Rendah

Salam..





CU skett...

haa...yang dok sebelah kiri cikgu tu lah deqlis... yg bulat MERAH tue.. ihik..zaman nie pakai skirt lagi tau ... yang kelakar nyer..patut yg pakai skirt semua duk kanan cikgu... tapi deqlis duk sebelah kiri cikgu...ini kes nak duduk sebelah cikgu jugak...hihi

dan satu lagi sebb klu uools perasan...sebelah kiri cikgu ada 10 orang.... sebelah kanan ada 9 orang...ala2 nak kasi balance kan??? ecehhhhh.... klu deqlis duk sebelah kiri (sekali satu raw ngan yg berbaju skirt) confirm cikgu dah tak duk centre dah....jadi 11 lawan 8 pulak..

hmm manalah kawan2 ku semua sezaman sekolah rendah nie erk..?? rasa2 nk jejak kasih pulak hehe...
nie masa darjah 2... deqlis ingat lagi g sekolah mak ikat dua ngan buh reben nyer...ihik..


zaman darjah satu....masa nie deqlis chubby tui... kelas 1 biru hehe..

haa nie zaman masa darjah 6...  klu dalam fb ada jumpe beberapa orang yang aktif online...
yang lain di manakah dikau?? rasa2 tempohari dah ada reunion...deqlis yg tak dapat g masa tu ada hal lain..huk huk... klu ada reunion lagi jgn laa tak ajak deqlis tau..tau tau... x ksah klu korang nk denda sebab tak dtg yg ari tu ku sanggup terima... adusshhh... janji jgn kena berdiri depan kelas udah lerr hehe...


klu ada yg jumpe blog deqlis/jumpe kat luar alam maya/ alam mimpi (isshh melalut sudahhh) atau kawan2 dulu panggil ellis...tegur2 lah...kot2 wajah korang dah berubah sampai daku dah tak kenai ihik.... (mcm laa korang kenai sgt wajah aku...?? ihik) ni perasan org kenal ...cam fofulerrr erkk??ngeh ngeh ngeh...

Photobucket 

7 comments:

nuriz said...

http://matleystudios.blogspot.com/2010/04/adobe-photoshop.html

ni lagi satu utk cs4

AngahSayang2314 said...

tapi kalau ingat balik gambar lama2 memang kelakar kan?? hehehe

deqlis said...

to nuriz: cs4 ngan cs3 apa beza nyer..? tutorial cara gunanyer sama erk??

to AngahSayang2314: hehe mmg kelakar..cam tk percaya..aku ke tu??

aNa SuZaNa said...

alololo.. bestkan masa kecik2 dulu.. ana masa sekolah rendah selalu kena buli

deqlis said...

alahai Ana...xper2 sekarang klu ada saper2 nk buli Ana bg tau Deqlis yer eceh..eceh eceh...

cam deqlis superwomen lak..:-)hihi

... said...

salam..
kak, sungai pelong?
eh? kak sungai buluh ke sekolah tu?
sekali betul.hadoi

deqlis said...

w'salam,,,

yer....dah tertera jelas tu mmg sksp dik noonnnn..

X-SKSP jugak ker??

thn bila? saper nie??