Recent Post

Friday, October 8, 2010

Pagi Jumaat & Klu ke-4


Salam..& Selamat pagi Jumaat
Bagi kawan2 semua, tentulah bila tibanya Jumaat...hepi..kan? sebabnya esok lusa dah cuti... macam deqlis ni sama jer hari apa pun huk huk huk....kerja sendiri ginilah rupernya hihi... busy nya sama je..kadang2 hujung minggu lebih busy dari hari biasa....haa... hmm zaman keje dulu pun sama.. Hari Sabtu Ahad laa dah kena terpacak kat office kul 7 pagi huk huk... kadang2 pukul 6pagi dah kena terpacak tau....adusshhhh!!

hmm semalam dah bg 3 klu jiran deqlis tu...hmm takde ker yg sudi nk teka nie??

klu yg tiga tu aper?? bg yg nk tau apa sila

KLIK SINI
baca dulu....


hmm oklah deqlis kasi klu ke empat..


klu takde yg cuba nasib menjawab deqlis akan pk kan samada nk reveal answer atau kasi klu seterusnya haa..haa..haa..


cepat2 jom laa teka...boring2 pagi2 Jumaat ni meh teka..


klu ada 10 orang yg betui pun nanti deqlis kasi hadiah utk 10, 10 org jugak...tgh mood baik ni...


ok..


KLU ke 4
4. Artis ni ada berkalon dalam drama ULAR EMAS
haa... cuba lah teka...
hehe

Photobucket

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Huhu...nak teka tp tak tgk citer ular emas..jadi tak buleh la nak teka. muehehehe

deqlis said...

hehe...tunggu klu ke -5.. sambil2 tu leh google lah siapa antara pelakon2 ULAR EMAS.. ekekeke...