Recent Post

Thursday, October 7, 2010

Teka deqlis berjiran dengan artis mana??

Salam..
Dari tahun lepas deqlis usha2 jiran yang tinggal satu floor ngan deqlis nie... mula2 perasan keretanya...sebab tahun lepas ada layan satu drama nie... ada nampak kereta yg sama...no plat pun sama... hmm tekaan deqlis laa, artis nie duk dekat apartment rumah deqlis ni...tak taublok berapa...?

hmm.. selepas tu, dah sahlah dia tinggal satu floor jer ngan deqlis...  pernah juga sembang dengan mak dia... masa tu kereta deqlis tayar pancit betul2 depan tempat letak kereta dia....mak dia baik...sabar je menanti hb deqlis tukar tayar malam2...dah selesai barulah keta dia keluar... maybe nk ambil adiknya atau anaknya?? so deqlis pun tak tahulah status dia, duda atau belum kahwin..maybe juga adik lelaki tu adik dia... anak angkat mak dia ker?? spekulasi deqlis lakk hihi..

dan SAH MEMANG ARTIS...

pada suatu petang...deqlis balik dari kedai dan nak naik lif.... bila pintu lif terbuka jer... deqlis pandang artis ni, artis ni pandang deqlis.... hmm macam lah deqlis ni pulak yg artis keh keh keh... pastu bila deqlis selisih bahu ngan dia... barulah deqlis sedar..haaa dialah artis tu... perfume semerbak kalahkan pompuan tau... entah2 nak g shooting kot... nyebuk jer deqlis kan hehe... yerlah kan?? atau dia nk g dating ke hehe...

so siapalah agaknya artis nie... korang tekalah...hehe..

tekalah...deqlis bagi klu


1. pelakon lelaki sedang meningkat naik

2. pernah berlakon dalam drama arahan Yusof Haslam

3. Orangnya hitam manis laa klu tgk live... klu tgk dalam tv putih sikit lagi...hehe..

so far tak pernah lah sama2 satu lif... klu sama2 satu lif tentu deqlis dah interview dia... wat drama apa sekarang??? hehe...

nak klu ke empat???


nanti  laa nanti deqlis kasi...

teka laa dulu...

ada ker yang nk teka nie???


nak kasi hadiah tak klu betui?? hmmm klu yg teka ramai..5 org ke ats..deqlis kasi hadiah jika betui... nie bukan contest besar2an tau...ada laa hadiah nak kasi.. Mysterys Gift... itupun klu ada yg join..al-maklumlah siapalah blogger deqlis tu??? so siapa nk teka sekarang jika betui hadiah lagi best kot..jika dah bagi klu ke 4 nanti hadiah ada juga...tp kurengg sikit hehe...
hmm macam laa ada nk join..
klu ada, deqlis kasi laa hadiah..takde deqlis simpan lah dulu...kumpul2 utk wat contest besar2an nanti...tunggggggggggggggguuu!!!




Photobucket

2 comments:

ainbudakbaek said...

jalan2 tengok contest...

:)

deqlis said...

meh laa teka... klu-4 dah kasi tau..
tunggu Sabtu pulak klu ke-5:)