Recent Post

Saturday, October 16, 2010

Tengah Malam Sabtu & Klu ke -6

Salam.

Apa khabar semua? harap2 sihat yer...lama juga deqlis tak dapat berblog ni... sejak balik kampung menghantar ayah deqlis yg sakit sekali lagi ke hospital pada 11hb lalu..dan beberapa hari juga di kampung sementara menunggu ayah kembali sihat. Alhamdulillah semalam 14 Okt ayah telah dibenarkan pulang ke rumah..cuma deqlis balik ke rumah sini pada 15 Okt setelah melihat ayah deqlis semakin stabil.. 

Deqlis mohon maaf banyak2 pada dua rakan blogger yg telah menjawab soalan suka2 deqlis nie...tentulah dah lama menunggu jawapan kan?? sabar ya... hadiah tak ke mana... bak kata org tk lari gunung di kejar..hehe.. hadiah tetap ada spt dijanjikan... 


hmm...? ada ke Klu ke-6?? 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




hehe gimik jer tu..

sebenarnya betullah tekaan PnStoberi dan kobErjOrdan...tahniah ya..."Memang Jiran deqlis tu Ery Putra"

mesti nak hadiah kan?? (tgh angguk kan???hihi....)

jadi minta rakan2 yg menang soklan spontan deqlis nie sila lah tinggalkan alamat email utk tujuan kiriman alamat dan detail utk pos hadiah nanti...dan citer sikit perasaan korang bila menang nie...hehe.. dan jika nk wat n3 khas kat blog korang pun boleh (tapi tak paksa tau).. nk tunggu hadiah sampai nk snap2 pastu citer2 sikit menang teka spontan kat blog deqlis yg tak seberapa nie pun boleh.... semua takde paksaan...(pssttttt..klu buat tu bg tau laa erk...leh deqlis terjah pulak hihi)

t/kasih lah sbb sudi layan ngomel2 deqlis nie.. keep in touch n have a nice day! nnti klu ada rezeki..deqlis wat contest besar2 sket...jgn lupa join ya..

oklah... semoga semua ceria2...deqlis nk rehatkan otak ku yg byk sgt berfikir macam2 perkara semasa dalam suasana ayah tak sihat tempohari...Mudah2an ayah deqlis yang berusia 64 tahun ini akan cepat sembuh dan ceria selalu. Amin.

Insyaallah esok pagi deqlis posting n3 baru lagi...so meh laa singgah... 




Photobucket

3 comments:

PUANSTOBERI said...

Deqlis dear, Reen tak kesah pun pasal adiah tu. Saja retu nak seronok2 teka. Nak bagi pun takpe..tak bg pun takpe.. tkyah susah2 eh.. :))

deqlis said...

jgn gitu...anggap ianya hadiah relationship kiter yer...nanti email alamat k..:-)..

deqlis tunggu sorang lg pemenang nie..nnti deqlis pos sekali..:-)

deqlis said...

iishh mana laa, sorang lagi pemenang tak mau tuntut hadiah ka??

ke dah dtg bertandang ke teratak deqlis nie??

kita tunggu yer...