Recent Post

Saturday, November 6, 2010

Kemaskini Signature & Susun Atur Hadiah Contest

Malam nie deqlis ingat nak tukar signature dan tadi dok susun hadiah utk 1st Contest deqlis nie... sorry yer lambat pulak tepek.... huhu tak tepek2 lagi... sabor yer.. nak susun dulu hadiah tempat pertama , kedua dan ketiga nie..pastu bari snap lawo2...baru lah deqlis tepek....

yg penting nilai  hadiah tempat pertama ada 2-3 barang gitu yg totalnya bernilai lebih RM100 rasanya.. brg apakah ia?? tunggu yer... kasi surprise laa skett hehe

pasal siggy...
haa nie lah signature yg di bakal deqlis tukar... tengok signature lama cam seketul gitu... background putih jer...cam boring lak..

nak buh macam ni


atau macam nie?

menaip ikut gerak jari yg terpantul dari hati....................











macam mana tak nak border putih tu yer?? deqlis rasa secara automatik semua gambar2 yg di masukkan dalam n3 sume ada border putih..klu utk gambar berkaitan ngan n3 mmg cantik dan sesuai lah pada pandangan mata kasar deqlis nie,,tetapi jika utk signature cam kurengggg jer...cam ner nak hilangkan erkk?? huhu... baru nak touch up skett blog ku ini heheh.. klu signature nie patut mcm sign biasa jer takde laa berkotak border nie pulakkkk adushhhh!!

alamatnya biaq p siggy lama lah yer... any komen??

terima kasih pada yg dah komen kat bawah tue... deqlis godek2 lagi nie..dah dapat..
taraa...!

case close! eceh mcm kat court pulak..hihi


atau pilihan deqlis yg nie




nie yg lama...
Photobucket

4 comments:

syafiqbakhari said...

haaaa ..
buang kt template designer

deqlis said...

klik kat advance tu ker?? yg lain2 tue "Not applicable for this template." ..

Mata Hati said...

dulu pernah jugak letak signature. tapi dah lupa ah mcm mana nak biarkan background signature tu transparent. pernah buat dulu.. kalau teringat balik nanti saya bagitau...

deqlis said...

tq wahai 2 org sahabat ku krn keprihatinan uools..

alhamdulillah malam nie jgk dah dpt wat.. hasil godek2 ..akhirnya...!!

:-)