Recent Post

Tuesday, November 9, 2010

Siapa Idola Deqlis?

Haa.. setiap orang pasti ada idola masing-masing kan? kira uools admire dia sebab tertentu, ada yang admire sebab suka suara, ada admire sebab suka tengok dia comey, ada admire sebab dia bijak, sebab ketokohan, sebab sependapat, sebab dia sifu dan macam2 lagi.

Bg deqlis yang memang meminati bidang perniagaan, sejak dulu deqlis meminati 2 orang tokoh usahawan wanita yang berjaya di Malaysia nie.. Agak2 uools laa...siapalah agaknya usahawan ini yer?? eh tye pulak..hihi.. teka laa hehe.... tp takde hadiah laa..hihi... klu betui deqlis tepuk tangan jer...hehehehe...

Idola deqlis nie seorang wanita yang berjaya dalam dunia biz,
kedua-duanya deqlis telah bertemu secara live (kira sempat amik aura laa..dan amik tips eceh2x..),
kedua-duanya sangat baik hati dan mmg kepala biz laa kan, dua2 mmg sukses...
biz mereka sekarang memang makin berkembang dan memang deqlis salute laa kat diorang nie
semangat mereka berdua yang deqlis ingin contohi,
suka tengok wanita2 berjaya macam nie..
walaupun pelbagai rintangan yang mereka lalui, 
akhirnya mereka berjaya menjadi seperti hari ini.

Jadi, deqlis pun mmg ada laa jugak bercita-cita nak menjadi usahawan spt mereka...eceh2x.. tp masih cetek ilmu...nk kena gali2 lagi ilmu ni... so wat kecil2an jer laa....
cam niaga online nie pun salah satu cabang biz jugak lah kan??? eceh2x.. tak kisah laa janji biz ..."i like" dan 
mmg deqlis akan support semua rakan2 biz online..dlm masa yg sama deqlis pun suka shopping online hehe..

eh siapa Idola Deqlis tue?? 

jap tunggu laa deqlis karang n3 baru...




2 comments:

samsul siji said...

ape2 je la, hehe

deqlis said...

to samsul siji: tq..sudi singgah sini:-) akak dah sambung kat n3 baru:-)