Recent Post

Saturday, December 18, 2010

Calendar Subway 2011

Salam..
selamat pagi semua...

Terima kaseyyy kerana sudi jenjalan sini... moga ceria2x..ya.. klu suka gumbira..ceria uools  jemput2x..opps dijemput amik award KAT SINI... haa sekali jawan 1 soalan ya..


Malam tadi deqlis teringin makan Subway... apa lagi Tuna Subwaylah.. jadi..hujan2 pun.. pergilah deqlis dan hb ke Pearl Point Jalan Klang Lama... pekena Subway yg terdekat.. lebey kurang 10km jer dari rumah..ngehhh..

yg best nyerr... lepas bayar dpt Calendar Meja Subway...wow! i like.. macam tau2x jer deqlis takde lagi calendar meja tuk 2011 nie..alhamdulillah dapat FREE hihi.. dan yang bestnyer lagi ada kupon kat dalam calendar tue... setiap bulan ada satu kupon.. ada yang buy 1 free 1.. mihahaha lagilaa suka sampai melompat2x ...mmglah deqlis nie hantu Subway.. so utk thn depan dah sah2x tiap2x bulan jimat bila order Subway nie...hihi..

Jadi kawan2x sekalian alam...eceh (perasan macam ramai laa baca) ye.. yg baca semua kawan2x kan?? ngehhh.. JIka anda kategori peminat Subway juga.. segeralah ke Subway berdekatan.. beli apa shj hingga cecah nilai RM25 dan ke atas akan dapat kalendar nie... ttp jika tak dapat jgn salahkan deqlis ya miahahaha!.. mana tau stok habis...! so klu lebey selamat...tye dulu..kat kaunter.. ya.. ngehh ngehh ngehhh...

so inilah calendar meja yg bakal menghiasi meja deqlis.. dan bakal diletakkaan disebelah lappy ku ini..hihi..
wahh!! cerita macam menang Oscar pulak keh keh keh... ntah2x uolss pun dah dapat..(hahhh!! sengihh laa tue) mesti laa kan?? hehe..takper2x..janji deqlis nak bg tau deqlis hepi malam Sabtu nie..

oklah byk homework nk buat lagi nie..selain nk blogLARIAN hehe..

see u in d next day..


1 comment:

PUANSTOBERI said...

skang mmg tk byk lagi dpt kalendar. tp kalo awal bln 1 nati lagi la melambak2 dpt smpai da tatau nak letak mana. huhuhuhu.

nota kaki : sker kalendar kuda sbb sng nak tgk cuti. miahahahhaha