Recent Post

Monday, December 27, 2010

Contest Deqlis: TINGGAL 9 HARI LAGI

Salam semua,

CONTEST PERTAMA DEQLIS AKAN BERAKHIR LEBIH KURANG 9 HARI LAGI...

JADI reminder buat yang nak join tue ...cepat2x hantar penyertaan. Bagi yang dah hantar tapi tak cukup syarat ke, moh cepat2x touch up okay..:-)

Bagi yang hantar penyertaan tetapi deqlis tak sempat semak lagi (eceh macam cikgu pulak hehe) jadi deqlis akan semak, terjah dan membaca entri penyertaan anda dalam minggu depan ( ini bagi yang belum tersenarai di side bar blog ini sebab deqlis kesuntukan masa nak check..sorry banyak2x..tp don't worry akan deqlis datang nanti ya.. ) terima kasih di atas penyertaan anda..

BUAT YANG TELAH MENGHANTAR PENYERTAAN, sila alert ya..! memandangkan ianya satu contest..
deqlis mungkin akan buka undi 30% dari juri awam... haa.. nak kasi menarik sikit...jadi rajin2x ke blog deqlis nie untuk check apa2x ya...

Walaubagaimanapun pemarkahan 70% itu dari deqlis dan en hubby...

Jadi nantikan entri kezutan di masa2x akan datang...

Bagi yang nak join ....jom hantar penyertaan anda...TARIKH TUTUP 5 JANUARI 2011.


2 comments:

Mata Hati said...

kempunan tak dpt join sbb sekarang betul2 sibuk. kesuntukan masa nak cuti-cuti malaysia. good luck kpd semua peserta ^^

anishusna said...

sye dah lme join..nnti akak cek tau...pastu inform lah kat sye...hihi