Recent Post

Sunday, December 5, 2010

Dah Balik dari MAHA

perrrghhh memang best laa pergi MAHA walaupun patut 15-20 minit jer dah boleh sampai jadi 2 jam setengah.... hushhh macam balik kampung...sib baik laa MAHA best... puas laa makan free, dan bergambar sakan... cuma shopping jer tak puas2 lagi.. al-maklumlah plan balik baru nak beli2 barang dah tue dah hujan sebelah malam hingga kami lepak tgk live band pulak... band ni mmg best..mmg layak menang pun.. tak silap deqlis nama band tu Project D.

Esok jika berkesempatan insyaAllah akan ke sana lagi. Jika sempatlah sebab esok deqlis ada OT huhu... tp klu pergi esok deqlis dah tahu dah nak menuju ke mana dah sebab tadi 1st time sampai terpinga-pinga jugak.. curi2x dengar bualan orang dan pernah baca kat blog2 kawan pasal MAHA nie so tau laa sikit2x... tak pun deqlis terus tye kaunter pertanyaan shj..

nak tepek2x gambo nanti lah yer... nie tengah keletihan lagi...dok layan tgk2 gambo2 kat MAHA tadi kat TV.. byk tul gambo... nanti lah deqlis masukkan ya...di entri akan datang...sabar2x...:-)

oklah.. satu pic dulu yaa... sebagai penyeri entri nie heheh... Nie ngan selamber deqlis masuk kawasan berpagar hehe... ada sorang akak tu pandang2x..ku buat2 tak reti jer heh... pastu suh hb snap cepa2x haha.. aci tak?? oklah..jumpa lagi citer MAHA deqlis yaa... daa

3 comments:

farah hairuddin said...

sye pon ke MAHA td..jom tgok pic bunga orkid kt blog sye ye~

Effa | Mama FZ said...

wah... saya juga tak sampai ke MAHA.. asyik dengar org pegi je..:)

Mata Hati said...

ala kak...kenapa tak tunggang jer motor tu..hehehe :)