Recent Post

Sunday, December 5, 2010

Photo perjalanan ke MAHA 2010


Salam selamat petang semua... dah minum petang ke? nie deqlis edit dah photo perjalanan ke MAHA 2010 semalam.. yg dari rumah siap2x 11.30 pagi...hmm gerak dalam 11.50 pagi dan sampai 2.20 petang... sampai tue kira sampai dapat parking... sampai tul2x kat pintu 1 MAHA tu dalam pukul 2.30 petang... jammed punya pasal..pergi MAHA nie macam p Perak jer kan?? sedangkan 5km jer dari rumah deqlis nie..haha...

photo2 di MAHA?? haa nanti dulu..byk sgt kena edit2 dulu wat cam kat atas nie..hehe.. jumpa lagi...

3 comments:

umi_e said...

Salam...thanks singgah kat blog kak e yg jarang di update ;)

... said...

salam..oh..lagi seorang pengunjung MAHA 2010.moga mendapat maklumat dan ilmu yang berguna sepanjang event yang dah berlalu itu berlangsung :)

deqlis said...

to umi_e: W'salam, u r welcome.. akk kena rajin2 laa updet pas nie..hihi

to ...: W'salam.. yezza!!! salah seorang pengunjung dalam jutaan orang... alhamdulillah mcm2 info diperolehi... maklumat yg amat2 berguna di samping mengenali lebih byk produk2x buatan tempatan yg sememangnya sedap2x dan berkualiti.