Recent Post

Thursday, December 9, 2010

GA Widelia Beauty's Give away

Salam, hari ni deqlis baca tag daripada Effa... jadi deqlis terus join mana yg boleh ku join dengan cepatnyerr ya... al-maklumlah mende dah ada...segera dan pantas kilat shj hehe...so taraa... 


nk selongkar2 gambox lain dh malas dah,,,deqlis amik jer gambo terkini nie...masa kat MAHA tempohari boleh?? tak cantekkk??? ala takperlaa korang rasa tak cantik..deqlis jer rasa cantik...cam ayat penganjur kat atas ..oppss kat bawah nunnnnn.....yg dah ku highlight tue...hihi... jgn maree aaa..

"Bila Saya Cantik" hati rasa ceria, bicara pasti riang, cik abang pasti sayang!

1. Mesti jadi follower Wideliabeauty dan nyatakan id follower anda. (beresss!!) nak join silalah KLIK WIDELIABEAUTY ye
2. Sudah kan ayat ni "Bila Saya Cantik.." tak lebih 50 patah perkataan. Lg pendek lg bagus.. dan taruk sekeping gambar wajah anda yg paling anda suke tgk dlm entri tu.. kalo org lain tak suka abaikan je bukan masalah anda..  (okay sila di atas yaa..)
3. Lepas tu taruk banner dan link kan terus kepada entri ini. (beresss!!)
4. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini. (beress!!)
5. Tag 1 rakan blogger anda. KIERA QAIRA
6. Tinggalkan komen dan link di entri ini. (beres)


GA ni bermula pada 01/12/2010 hingga 31/12/2010 jadi cepat lah hantarkan penyertaan..!:-)


4 comments:

Hezesuze said...

gud luck bebeh!! :)

deqlis said...

thank u...;>

Kiera Qaira said...

ohhh kiera d tag lah haha
thnx sis..
kne join ehk:P
uat cm sis gak ker?haha

Hazlina Shahrel said...

hi kak.. thansk for joining.. dah review semua.. insyallah ada rezeki dan jodoh bertemu la kita..

pasal GA akak tu insyallah kalo sempat lina join yer..

gid luck kak!