Recent Post

Thursday, December 9, 2010

MAHA 2010: Masih di Hall A.. :-)

Salam smeua, selamat petang....dah makan ker? jika belum p makan cepat2x..nanti sakit perut, pening kepala siapa yg susah?? ngeeee.... okaylah..deqlis sambung lagi cerita MAHA 2010...
kat bawah nie masih di HALL A... jalan2x tak habis2x lagi... itupun tak semua tempat pergi.. 
so layan...zassssssss!
 memang menarik MAHA nie kan? walaupun tak pernah ke MAHA 2008, deqlis dapat rasakan ada peningkatan mutu dan keunggulan MAHA pad akali ini... deqlis ada laa buat selidik2x dan guna sumber2x yg boleh dipercayai jugak... ramai yang mengatakan MAHA 2010 nie lebih best tau...lihat shj yang dapat pengunjung ke 1.5 juta tue..? perrghh best kan?? tahun 2012 buatlah lagi byk2x sikit cabutan bertuah, atau kerjasama ngan Nuffnang ke ihik.... leh deqlis join wakakaka...
sampai area nie, ramai pulak yg beratur...deqlis sambil2x nak fikir nak pergi mana lepas nie, leh gak tumpang 2 kaki beratur sekali... nak dapat paper beg punya pasaiii hahaha.... walaupun kat rumah ku dah byk tui koleksi paper beg.... sebenarnya nak suka2 jerk...nk memeriahkan majlis heheh...  ada rezeki deqlis...org yg belakang2 sikit tue dah tak dapat dah...coz paper beg dah habis..hehe.. sian2x.. tp jgn lerr sedey... jom serbu booth lain pulak...  sebenarnya mcm2 mende free leh dapat kat MAHA nie.. ada  2 booth tawarkan dapat payung free...kena isi borang bagai...deqlis time tu tetiba datang malas...sebab tempat tue crowded sangat2x... takperlah ku kata... sambil sedekah senyuman manis..eceh...2x.. so jln2 lagi.. pas nie nak ke rumah -rumah melayu... pavillion laa pulak... tunggu edisi MAHA 2010 deqlis akan datang....

YES>>!

kata kan YES utk menantikan ep. seterusnya...
macam rancangan TV pulak ekekekke..

3 comments:

ordinary89art said...

x nmpk u ponnnn

CikPuan Fedora said...

syioknya g MAHA..

deqlis said...

to ordinary89art: isshh?? x nampak?? bak kata NUjum Pak BElalang... alamatnya..... haha...

to CikPuan Fedora: mmg syiokkk... tak cukup sehari...d last day tue pun i pegi jugakkk..ngehhh ngeehhh ngeehhh