Recent Post

Thursday, December 16, 2010

Jom Kita Berkenalan

Salam dan selamat petang semua....
Jom Kita Berkenalan....
Sapa yg x kenal bro Ben Ashaari kan...dah macam2 usaha dia membantu warga2 blogger..Deqlis punyer blog dari follower ciput la ni dah cecah 150++ dlm 3 bulan aktif berblog nie...
jom la para readers yg disayangi deqlis...jom meramai2kan kawan alam maya...

Sementara tu nak join edisi kali ni..kena buat kerja sikit yer...selalu terlepas ajer nk join bro BA nie.. ada tue pagi baca entri beliau, kengkonon makan nak siapkan baru publish...tup tup eh eh..dah tutup..adehh.. xperlah entri dah ku pulun wat (eceh2x...macam nk amik pekse) hehe.. so publish jer laa...harap dpt manfaat semua... BRO BA nie terima tak terima blkg citer... janji hepi blogging..ngehh..

Jom intai soalannya...


Bila mula buat blog? > 17 May 2009 (first entry) tp aktif pada September 2010..
Jumlah follower sekarang ini? > 185 orang

Berapa Trafik Harian? > 100++

Sehari berapa entri? > 3- 8 entry ikut kemampuan

Berikan satu blog yang best korang suka baca > pnstoberi.blogspot.com - selalu klik ke blog nie sebab mungkin i suka strawberi dan pnstoberi nie suka bercerita. Selain itu ada 2-3 blog lagi yg wajib terjah...selain blog2x otai..:-)


3 comments:

Hezesuze said...

dah terjah n join blog bro ben ashaari nie hehe

Lulu caldina said...

Rajinnya ikut segmen En. Ben....
Good luck..

deqlis said...

to Hezesuze: hihi kak gonjeng mmg suka terjah..i like!!

to Lulu caldina: rajin? hihi kadang malas kadang2 rajin... tp bila cik Lulu datang i tambah rajin you..mihahaha..:-) thx drop by..