Recent Post

Thursday, December 2, 2010

KFC : 3 + 2

Salam semua...haa...citer pasal KFC ... kenapa 3 + 2?? haa haa haa... aderlah cerita disebalik tajuk tue hihi...
sebelum tue meh usha2 dulu KFC mana yer yang menjadi pilihan terjahan deqlis n hb malam2 nie?? jom tengok.. teka2..siapa betui deqlis kasi bunga kat bawah nie hehhhh... (amik simpan dalam blog yer..atau sangkut kat depan pintu ngeehhh) sambil kenyit mata nie..hihi... mentang2 mata dok gerak2..hihi..

nie laa cuba tengok...



 

apa yang 3 + 2??  hehehe.. 
nie haa... mula2 macam biasalah deqlis klu order dinner set plate ..yg ada 3 ketul tu share makan ngan hb...al-maklumlah makan KFC nie cepat kenyang... dan dalam masa yg sama nk diet gak lerr.. amik byk kang makan banyak pulak hehehe....
CU sikit... nampak tak?? 3 tue...
tau apa jadi lepas abis yg 3 tue???
en hb ku kata dia tak kenyang lagi...katanya ayam kali ni cam terkecik dari biasa...
a'ah laa..selalu besar2x sikit.. rasa 3 ketul share tu dah cukup... nie cam kecik jer ayam dia..
en hb ku tak puess makan... apa lagi??

teng teng teng....
taraa!!

hb deqlis yg sekali lagi ke kaunter dan pesan snack plate..
haha...konon bungkus...nak bawak balik...
alih2..bukak jugak kotak tu kat dalam kfc tue..
sambung makan lagi seketui hihi..
seketul lagi di bawa pulang dengan selamatnya...hahaha..
itulah kisah KFC : 3 + 2 ngeee...ngeee..ngeee..

dpt teka KFC mana deqlis n hb terjah tue?? :-)


3 comments:

Mata Hati said...

sesekali makan banyak apa salahnya. esok hari boleh diet balik.. saya kalau pi kfc mesti nak order burger jer 2 bijik. kalau ayam goreng ni kurang sikit

*azni* said...

kfc kat jln ampang tu kan?yg ngadap ngn sime darby..main agak je ni..hehe..

deqlis said...

haha..sesekali tu jadi seselalu haha

alahai salah laa.. teka2x.. dari bukit jalil ke sana dalam 13km-18km..

siapa lagi mau teka??:P