Recent Post

Friday, December 3, 2010

TAG: 25 NOTES

25 notes

Deqlis di Tag oleh munnyra
lama jugak nk memikirkan apa aje yang deqlis nak taip nie.... pasal diri sendiri ^_^

1. mula dengan nama laa cam org yg meng tag ku haha....nama Ellismelia panggil Ellis/Melia/deqlis hihi..
2. suka masak dan mencuba  resepi baru dan resepi sejak azali...(haa sendiri faham laa haha)
3. dah kahwin err tp lum ada cahayamata (doalah lah yer.Amin)
4. tak reti dok diam
5. suka biz @ otak biz.
6. suka jln2 dan travelling
7. suka baca buku, majalah dan apa sahaja bhn bacaan... termasuk blog korang haha..
8. Love my family
9 suka kucing tapi tak bela
10. Suka ikan tp tak bela jugak , insyaAllah coming soon hehe
11. Suka berbasikal dan badminton 
12. Lahir? di sebuah kampung di Paya Jaras, Selangor..
12. Lahir pada? 13 Feb... (2 bulan lagi,, nak kasi hadiah?? cepat2x pilih.. time sales nie..aci tak?? heheh)
13. Suka drive dan klu hb yg bawak kete pun ...deqlis tak pernah tido walau jln jauh spt KL -Perlis.
14. Suka warna merah, pink, biru, hitam, putih, kelabu, silver...
15. 3 org adik beradik, deqlis sorang perempuan ...tp now dah ada sorang lagi adik. Adik angkat perempuan si tecit Sabrina 
16. rasa bahagia saat kahwin bukan shj diri ku dan berpunya...tetapi bila kahwin dpt kak ipar, abang ipar dan adik ipar perempuan..kira tambah lah geng2 pompuan ku haha.. 
17. Seorang kawan yg menjadi tempat luahan hati kawan2 tetapi aku sebenarnya sangat2x secretive... kira pendengar yg setia la nie
18. suka mengemas rumah...suka hias rumah, suka buat sepah dan suka kemas balik hingga cantik...leh gitu?
19. suka menonton tv dan menonton wayang
20. suka benda2 yg berseni dan elegan serta moden
21. suka fotografi
22. amat pentingkan penjagaan kesihatan dan pemakanan. 
23. suka melihat pantai 
24. suka berfesyen tetapi bukan hamba fesyen...ikut fesyen jika sesuai..jika tak..., relaku dengan gaya kuno..haha asalkan gaya kuno tu lebih cantik di pandangan mataku...:P
25. apa lagi nak tahu?? dulu hp tu nyawa kedua, now internet kot?? haha.... 

TAG...deqlis tag  5 org yg terbaru add jadik follower deqlis ^_^ dan
5 orang yang baru tinggalkan komen kat blog deqlis

Sha a.s




5 comments:

amiey lee said...

salam deqlis.. hee kta dh done tag ni before..hee amik ni ajala blh tak..aci tak?? kekekekeke

thanks tau tag kta...meh le baca kta nye plak kt link ni

http://dvillahati.blogspot.com/2010/11/mommy-icha-tag-kitakita-tag-korang.html

*azni* said...

azni dah buat dah..berpeluh ketiak nih..haha..

Mata Hati said...

13 feb yer... tapi tahunnya apa? huhuhu

deqlis said...

to amiey lee: yakah?? akak dh baca..hehe

to azni: congratz sampai peluh ketiak ya?? ptt bau semacam sampai bkt jalil nie keh keh keh..

to Mata Hati: hehe..yes 13 feb tahun?? kena tunggu tahun depan laa akak reveal thn nyerr hihi (aci tak?).. tp senang citer akak muda dari Dato CT..:-)

Mata Hati said...

ohh..kay, ku menanti thn depan..hehe

tapi tag ni saya dah jawab bulan lepas. so, saya tunggu tag yg lain lah yer.. :)