Recent Post

Wednesday, December 15, 2010

Top Commentator Award


Salam semua, deqlis tak sangka pula dapat award top commentator award nie dari pn stoberi.. deqlis nie alert pun sob sob sob..klu tak no bawah sekali no.7 ke no.1 kot...? eceh2x...berangan sudahhh hihi.. Sebenarnya 2-3 hari lepas ada baca entri pn stoberi pasal soklan yg dia bakal beri kan dan nak beri award nie..tp macam biasa laa deqlis bukan amik pusing pun...deqlis komen jer mana yg deqlis suka komen...kekadang sampai berjela2x haa haa haa jgn mare aaa... tp sebb ngan penuh emosi gak meng reply ituyg panjang tue ehehe.. pastu kira2nya entri pnstoberi ni ada kaitan atau cerita nyer ada persamaan gak laa ngan cerita deqlis atau ada laa yg sama ngan my life ke... lebey kurang tambah tolak bahagi laa hehe...

haa ..bukti nyer..."walau tak duk kat No.1" deqlis tetap sakan appreciate tau..
thanks pnstoberi.. 

hmm nampaknya maybe soon or later deqlis pun nak buat gak laa Top Commentator nie.. kena pasang gadget laa yer?? kena top up ilmu gak nie... hehe..

oklah.. dah cerita panjang2x lupa lah nak beritahu...sebenarnya.. Award ini diberikan oleh PnStoberi atau nama sebenarnya Ida atau nama manja nya Reen.. bekerja di Komplek Kraf Malaysia Jalan Conlay ni sempena hari Lahir dan 2nd anniversary beliau pada 14 dan 13 Dis nie ..:-)

wish all d best okay.. wish rasanya dah wish kat blog dia..:-)

nanti klu deqlis terjah KKM, Jln conlay nie leh laa carik pnstoberi nie:-)

okay... thank you.

2 comments:

PUANSTOBERI said...

nati kasik nama di FB eh.. nati kiter find. Leh jd kawan di sana..so, sng nak alert kalo apa2 hal. Huhu.

By d way, thanks buat special entry ni. Nati Hari Kraf leh la dtg kompleks kraf yer :))

deqlis said...

hah?? FB deqlis lagi laa tak aktif.. huk huk huk...

sms jer ....nanti deqlis email ya..:-)

U R Welcome..pasal pn stoberi takde hal lah...:-)

boley2x..dulu2x deqlis pun ada ke KOmplek kraf...igt tak formula anggun astro oasis pernah cover Hari kraf?? deqlis ada laa masa tue..:-)