Recent Post

Wednesday, December 15, 2010

Mi yg Pandai Menyanyi

"Dalam banyak2x Mi, Mi apa yang pandai menyanyi?" haa... siapa tahu sila jawab... ekekeke..
deqlis ingat lagi teka-teki nie mak deqlis yang kasi... hmm mak deqlis mmg suka teka-teki...dan suka cipta teka-teki... mmg dia layan..hehh... deqlis nie pun layan jugak..tp klu mak deqlis kasi teka-teki kadang tahap kemerepek tu giller2x hehe.. ada tu teka-teki khas utk family kitorang ajer.. klu orang lain mmg tak boleh jawab punyer...hihi..

Apa pulak teka-teki teka tekuk pulak pagi2x nie kan?? tak tak tak bermaksud pun..tetiba toing toing toinggg jer datang selapas baca berita tentang seorang artis nie...

dah tau jawapan?? haa betui laa tue.. 


jawapannya -----> MILA...
Masa bekerja di Astro dulu memang deqlis selalu laa jumpa ngan MILA nie.. kecik halus jer orangnyerr... suka duduk kat meja Hafeeq... (kawan satu opis) mmg sporting dan spontaneous jer MILA nie.. leh wat lawak spontan... deqlis layan jer laa... hihi..  dan paling deqlis tak boleh lupa bila MILA panggil deqlis "Pengantin CUN" ecehh2x mesti laa teesenyum lebar kan?? dari ramai2x org leh dik MILA nie bg tau mcm tue... kembang sampai nk terkoyak baju deqlis ngehhhh.. nie gara2x kad raya yg MILA pernah berikan pada deqlis laa... thanks MILA.. ingat sampai sekarang TO: Pengantin Cun..:-)

sebenarnya deqlis terbaca MILA nak lebarkan sayap...sayap dia dalam bidang nyanyian nie lah.. sebab itu terimbau memori ngan MILA nie.... tahniah lah akak ucapkan. Moga xtvt seni MILA tak terhenti.. wish u all d best bebeh..

CEBISAN INFO BERITA
11 Disember lalu adalah tarikh ujian hebat sebagai seorang penyanyi kerana berjaya meletakkan dirinya dalam pertandingan akhir Open Mic UK di Manchester, United Kingdom.


"Kalau ada rezeki, Insya-Allah Mila akan melayakkan diri keGrand Finale di O2, London pada tahun hadapan," katanya ketika menghadiri sidang akhbar untuk Konsert Rhythyms di Pusat Pelancongan Malaysia (Matic) baru-baru ini.


Bakal tampil dengan album keduanya hujung tahun ini, buah tangan terbaru tersebut akan memuatkan 10 buah lagu iaitu lima lagu baru dan selebihnya merupakan lagu-lagu lama yang diberikan nafas baru.


nak baca lanjut sila klik KOSMO

kredit photo: eatingasia.typepad.com & google

5 comments:

Hezesuze said...

ishh saspen jek huhu

d_LA said...

BARU NK JAWAB MISHA OMAR TD..HEHE..AKAK MMG CUN PUN :)

Amy Syaquena said...

As'salam..

adoi buat suspen je..hu3..

deqlis said...

to Hezesuze: ngehhhh ngehh ngehh

to d_LA: MISHA OMAR pandai nyanyi bunga2 cinta hehe... wah2x..pagi2x dah kena puji nie..yabedabeduuuu mihaahaha...:O))) timaseh..

to W'Salam: hihi.. sekali-sekala kasi suspen skettt...heh..

deqlis said...

to W'Salam kat atas tu tersilap naa... jgn mare...to Amy Syaquena..
adehhh gelak bedabeduuuu punya pasai...keh keh keh...

to all: sowi yaa.. tgh2x malam dah masuk 16hb nie baru ku dapatt reply semua2x komen... by d way tq to drop by.. i lap u all..