Recent Post

Monday, January 17, 2011

Deqlis dah Join, uools dah ke??

Perasan tak ada Banner Yang comel kat blog contest dan blogshop deqlis ?? Deqlis pun baru jer register nie...ngehhh ngehh..nie gara2x meluncur ke blog CuteMum tadi nie.. Sebab terbaca kat entri nyer lah tadi dan terus meluncur  pulak ke  entri pautan  Mama Zharfan.   deqlis Baca pasal Mama zharfan dah cash outkan untuk kali kedua..Terus teruja deqlis  baca..dan join... Tanpa berpikir panjang spt kata CuteMum, sebab tak keluarkan modal pon... so i dah register sebagai Ahli Afiliate HB!...so..meh ler klik2x link kat bawah bahagian FOLLOWER blog nie " Looking for gifts for birthday, wedding, anniversary etc?"...

klu lagi best meh join sebab FREE:-)..


Apa yang menariknya jadi Ahli Afiliate HB! nie??


Walaupon setiap klik kita dapat RM0.04 jer, tapi bila dikumpul jadilah banyak.. Betul tak??



Ini income Cute Mum yang tak sampai sehari lagi.. hahaha dah ada RM0.48.. caiyok!!!..
pas nie mesti byk lagi income..hehe..

so uolls meh laa klik banner deqlis nie pulak ..join reramai...:-)




Kita boleh minta kawan2 yang join klik.. sebab tak der fraud click issue.. Nuffnang pon tak akan tarik Status Glitterati kita...

Camner nak register??

dan Create Account


cari perkataan HB affiliate--click, then cari perkataan register



those yg dh register tp belum tau mcm mana cara nak paste code, lps register, u login, then click


myHBaffiliate (mcm arrow yg buat kat bwh ni)
then click get a code (mcm me circle kat bhw ni)
then paste code tu kat blog uolls, mcm u paste ur nuffnang code gaklah

Copy Paste dari CUTEMUM..dan MAMA ZHARFAN. TQ Sis..

Mudah jer kan... Selamat berheartbeat...



7 comments:

shahjiehan said...

amende ni kak? btol ke nuffnang x marah? keychain dah smpai ke?

shahjiehan said...

amende ni kak? btol ke nuffnang x marah? keychain dah smpai ke?

deqlis said...

betui2x...eh eh macam upin ipin lak hihi..


yezza dah bg tau nuff tak marah..jom join...

keychain?? lum sampai.. guna pos apa? nanti akak check kat post box..:-)

Cute MuM said...

selamat berheartbeat..

shahjiehan said...

pos biasa... risau x smpai2... baru 2 org yang inform smpai... adeh..

hosting tu x taw la free ka hapa..just taw mng ja..hahha

cikpuanhady said...

hihi..dah join dah..selamat berheart beat..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

NoRMa aZurA iSMaiL said...

saya da join..

jom klik saya punyer...

hehehe..

jom berheartbeat