Recent Post

Sunday, January 9, 2011

Facebook ditutup 15 March ni

Salam semua, selamat malam... ramai ke menonton secara langsung AJL malam nie??? wah! rajin betui uools beratur amik tiket...hihi..deqlis tgk kat tv jer lah... siapa pilihan deqlis?? hehehe.. ramai yang best2x..tak tau nak pilih... tp tekaan pemenang tu Yuna, Shahir, Faizal Tahir dan Stacy...  (adil laa 2, lelaki , 2 perempuan) eceh2x macam deqlis lak pengadil AJL miahahaha..
eh aper daa.tajuk lain...inti lain nie..hihi...

sebenarnya deqlis terbaca tentang FB akan ditutup pada 15 Mach 2011 nie. Sejauhmana kebenarannya? atau sekadar satu propa jerk?? bgg deqlis facebook nie ada pro n cons.. klu di tutup tentu ada Eyebook pulak keluar ngeh ngeh ngehh.. maksudnya apa2 laman sosial baru keluaran syarikat yang sama yang bakal di lancarkan pulak kan?? atau pun nie hanyalag satu strategi supaya lebih ramai yang masuk FB... lepas nie umum tak jadi ditutup.. haa macam2x laa kan.. FB yang bagusnya bagi deqlis dapat jejak kasih kawan2 lama...nun zaman2x sekolah rendah/tadika pun boleh jumpa balik...:-)..


Jika uoolls nak baca lanjut sila KLIK SINI...

3 comments:

Shaizhar said...

TQ atas maklumat ini.Nampaknya kena plan gie holiday la time nie x pun marathon movie at cinema. he he he

Hezesuze said...

alamak!! betul ke fb nak tutup uols...abis ler picta2 gedik weols kt dalam tu hehe

E K A said...

ye la.ada pro n cont nya...kadang2 melalaikan juga.utk eka je la.org lain tak de masalah kot. eka ni, dlm dok masak tu sempat jgk fb...pastu...kari hangit nak bising2...padan muka...sapa suruh