Recent Post

Thursday, January 13, 2011

KRR BUY 2 FREE 2

Salam uools semua...wah! meriah yer semalam ramai2x pasukan merah pergi ke KRR. Seperti sedia maklum semalam KRR menawarkan bur 1 free 1.... Tersebutlah kisah.... deqlis ngan en.hubby yang sedondon merah telah menyerbu KRR, The Mines Sri Kembangan. Kami sampai dalam pukul 4 petang... Orang memang ramai yang menjamu KRR nie... cuma tidaklah sampai kami kena beratur....syukran2x... sampai2x terus duduk sit kat dalam... tak dapat sit luar yang bersebelahan "sungai Mines" hehe.. sengaja namakan sungai..sebab macam sebatang sungai.... sebenarnya Tasik Mines yang berada di tengah-tengah shopping mall Mines tue lah... sebabnyer sit kat situ dah penuh. Biasa deqlis ngan en hubby memang suka duduk di tepi sungai tue jika makan di KRR mahupun Subway... (Subway dengan KRR nie sebaris shj, jadi berkongsi sebatang sungai (tasik) ) hahaha...

Kenapa tajuk entri buy 2 free 2??

Al-Kisahnya... kami order di bawah nie...




Lepas makan....kami sembang-sembang panjang .... sambil menikmati suasana KRR nie.. 



ting!! dpt idea.... jom order lagi satu nak tak?? hmm ntah macam mana dlm nk diet2x...deqlis setuju jer..
ntah lerr rasa macam tak puas makan...agaknya kami pun tak lunch dengan mende berat lagi kot semalam... jadi apa lagi... panggil waiter... " dik klu kami nak order 1 set lagi, buy 1 free 1 jugak tak" tau adik tu jawab apa?? akak buy10 free 10...hehehe.. kami gelak jer lah....

pastu ..ok.. nanti kami nak kami panggil okayy!.. adik tu senyum2x.. 

so , bila dah fikir2x... discuss2x ngan en hubby... dengan melakar sejarahnya weools order lah lagi 1 set...buy 1 free 1 tue... perrghhhh! tak leh ingat I telah makan setengah ekor ayam semalam!!! hahaha..

nielah menu kedua...semua sama kecuali muffin tu mula2x deqlis amik chocolate dan vanilla, yang second order amik chocolate dan banana..

layan ..

deqlis dapat bahagian drumstick... tak sempat snap..dah ngapp miahahaha...
lama juga kami melepak dalam KRR semalam...
makan semua sedap...!! haha... cuma menu buy 1 free 1 di KRR, The Mines nie sama jer..standard dah oleh pihak restoran KRR nie, mmg 3 menu tue tak boleh tukar lain...kena amik coeslaw, mashed potato dan soya bean tue... mmg standard semua KRR begitukah atau di The Mines nie sahaja.. macam deqlis tak kisah pun, sebab mmg selalu amik 3 menu tue... cuma kekadang nak amik nasi.

okies laa...habis citer KRR nie ..weools jenjalan laa dalam The Mines nie..

cuci mata ngan props Tahun Baru Cina...


 nampak tak deqlis yang serba merah ituw?? hahaha..

cantik kan?

 posing sikit...hehe... byk tanglung kat sini..
berehat sekejap... kekenyangan woooo.... 

HAA..! RAMAI KE YG KE KRR SEMALAM? 
kak Heze ku dah baca tadi ...siap buat reunion lagi...



4 comments:

areteacar said...

lapar la plak. hehe..

zatil said...

Wah...bes tul tue..

Hezesuze said...

amboiii terus buat entry KRR ek...memang kalo pergi time after lunch setiap krr memang lengang giler coz last year weols pergi time tu huhu

tapi this year sbb nak jumpa secret admire eh silap kawan sekolah terus set buat gath kocik2...walaupun kene Q tapi kejap jek tunggu...oh ye weols buy 4 free 4 ye mihahahaah

krr kt tesco setia alam nie slide dish boleh order sesuka ati tiada pilihan ditetapkan huhuhu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..lama k.atie xsinggah sini..miss U dear!!wui!sedapnya mkn,xhinggat ngan akak yer...hihi.dah join ker GA k.atie?