Recent Post

Sunday, January 2, 2011

Mesti Baca: Khas Buat Peserta Contest Deqlis


Salam selamat malam semua... terutamanya kepada semua peserta contest deqlis yang pertama ini.

Pejam celik pejam celik nampaknya contest deqlis- gambar percutian 2010 hampir2x berakhir. Lebih kurang 2 hari lagi sahaja lagi. Yang nak hantar last minute tue...haa moh lerr cepat... okies... kasi link di ruangan komen di bawah ini atau di SINI

Jadi alert kepada semua peserta, bagi yang belum cukup syarat sila check kembali ya dan beritahu deqlis jika dah siap semuanya... rasanya semua dah okay cuma ada beberapa peserta yang belum sticky mode...

Buat pengetahuan semua, deqlis dan en hubby akan mengadili contest ini dengan 70% markah daripada kami dan 30% akan di undi oleh blogger2x di blog deqlis ini.

Caranya sila tunggu Entri "JOM UNDI PESERTA CONTEST DEQLIS"

Syarat untuk mengundi

1. Mestilah blogger
2. Undi 2 peserta contest yang uools rasa menepati tajuk contest, kreatif , photo-photo menarik dll yang uolls fikirkan
3. Setiap blogger hanya sah mengundi sekali sahaja.
4. Cara undi:

Letakkan 2 No. peserta contest pilihan uools di ruangan komen entri JOM UNDI PESERTA CONTEST DEQLIS
No. peserta contest ada di sidebar blog deqlis.



Jangan undi lagi... undian akan di buka sejurus entri JOM UNDI PESERTA CONTEST DEQLIS di publish kan... okay...

Bagi peserta...Jom ajak kawan2x undi untuk anda.. Peserta di benarkan untuk berkempen untuk memenangi hati pembaca uools... untuk mengundi no. penyertaan anda di entri JOM UNDI PESERTA CONTEST DEQLIS 

Bila entri JOM UNDI PESERTA CONTEST DEQLIS nie keluar?? 
haa kena alert ya... mungkin esok, mungkin 5hb Jan, mungkin 6hb Jan dan hingga bila?? semuanya kena alert laa yer... Sebab itu di syarat penyertaan deqlis letak Mesti buh url blog deqlis nie kat blog uolls...sebabnya untuk memudahkan uools alert apa2x yang berkaitan contest nie nanti... dan yang pastinya kita semua menjadi sahabat2x blogger yang ceria, girang dan aktif okay...:-)

Okaylah, di kesempatan ini juga deqlis ingin membuat hebahan ----> 1st GA Deqlis yang bakal dilancarkan pada 3 Jan - 3 Feb 2011 ini sempena besdey deqlis bulan Feb nie.... so jom sertai beramai-ramai...

Okay... jumpa lagi:-) JOM JOIN CONTEST NIE...ada masa lagi...^___^



5 comments:

suNa HusN@ said...

akak, tak reti nk wat sticky mode tu... nt akak komen kat sy nye entry ek

deqlis said...

okay..

oo nak buat sticky tue leh check kat posting akak yg lepas2x... dalam bulan dis 2010 ada akak posting cara2x nak buat sticky mode tue...selamat mencuba..:-)

PUANSTOBERI said...

uik... ada undian plak ke? huhuhu..

PUANSTOBERI said...

Deqlis :
Ai dah join. This is mine :

http://pnstoberi.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-kenangan-percutian-2010.html

Tenkiu :)

deqlis said...

wah!..baru jumpa link..

okeis...