Recent Post

Saturday, January 29, 2011

TEKA-TEKI "SITI"

Agak-agak uools, apa yg menyebabkan ramai3x orang paling-paling-paling tak suka SITI??
Jawapan:_______________________.
ingat nie teka-teki...:-)

jawab jangan tak jawab...
jika uools merupakan peserta GA deqlis... deqlis akan buat 2 undi untuk mereka-mereka yang menjawab soalan ini...:-)

maksudnya siapa yg join MY GA dan join teka-teki nie nama uools ada 2 nombor... kira kebarangkalian nak menang random tue lebey laa kan?? sebab ada dua chances:0)...

jadi jom jawab!!...klu betui lagi laa extra hadiah:-)

bg yang dah join My 1st GA tulis jawapan teka-teki uools sekali dengan
 "me dah join GA"

13 comments:

Hezesuze said...

aduaaii tak pandai ler nak jawap uols...nanti weols carik jwpn nye ek hehehe

eT said...

"me dah join GA"

agaknyer sbb siti yg sentiasa bersopan dan menjaga adab ketimuran yer...
rasanyer la...

nanakimie said...

"me dah join GA"
sebab kawen ngan dato k:)

miezaniera said...

sitikus kot..mmg la org tk suke hehe

me tk join ga tp me dh click ur hb..sudi2 visit me back ya hehe ;D

Yan said...

err tak suke siti??
siti mane ni??

dilazfamily said...

klik HB Deqlis. Meh tukar2 klik setiap hari.
dtglah blog saya

cikpuanhady said...

"me dah join GA"

sebab kahwin ngan dato k..huhuhu..

Kehelan said...

sitikus

Huda said...

me dh join GA

sebabnya siti lawa cun melecun, suara merdu bak buluh perindu, lepas tu kahwin pula dengan duda kaya bermisai Dato' K, kalau kahwin dengan bujang tang tang tang confirm orang tak marah kut.

Izzatul Iman said...

saya join GA tau...tertunggu2 keputusan...

saya nak try jawab...

kenapa sume tak suke SITI?

sebab SiTi la yang membuat onar dirumah2 kediaman...memcemar dan membawa penyakit berbahaya kepada manusia. ade gak penyakit dengan name ni... Kencing (Si)Ti***

tau ke siapa SiTi ni?

SITIkus...hehe...

Fadzillah Kamarudin said...

sebab SITIKUS...sapa yang suka...
=)

"me dah join GA"

.: iEyLa :. said...

ermm..ala..Si ti tu la...
xkan SI tu..hehe...teka teki kan..
nnt nak join yg GA la..leh??huhu

umiliza989 said...

nak try jawap
mungkin sebb mereka jelaous atas kejayaan serta kemewahan yang siti kecapi..2 yang dpe xsuka siti