Recent Post

Monday, January 3, 2011

1st GA-My Birthday Giveaway


Sempena Ulangtahun kelahiran deqlis yang bakal tiba pada bulan Feb ini. Deqlis dengan berbesar hati melancarkan 1st Giveway khas untuk hari lahir deqlis yang bakal tiba. 
Syarat penyertaan mudah sahaja. Sila lihat di bawah. 
Hadiahnya akan diberitahu kelak
 iaitu semasa keputusan GA diumumkan
 (pada hari lahir deqlis laa ituw...^__^).
 Jom ramai2x sertai.. 


SYARAT2x
1. Blogger dan ada alamat di Malaysia
2. Follow blog iniini dan ini [ada 3 blog ya]
3. Masukkan banner di atas di dalam entri dan sidebar uools serta link kan ke blog deqlis
4. Tag 2 orang kawan blogger (pastikan kawan itu tahu anda tag dia)
5. Tinggalkan url penyertaan uools di ruangan komen di blog baru deqlis di sini-->"DEQLIS GA & CONTEST "deqlis-contest.blogspot.com"
6. Lengkapkan semua syarat2x di atas..itu jer..:-)



itu jer..nak wish apa2x pun boley, tak nak wish2x pun boley...
nak kasi hadiah pun boley...miahahaha... (issh x maluss tui nie keh keh keh) gurau2x jer yer..
hmm nak wish dalam ati uools pun boleh... doa2x mana patut..hehe
wish yg baik2x utk deqlis ya... Amin.

oppss..!


21 comments:

nanakimie said...

epy becoming bufday sis:) beday nana pun bulan dua jugak..hehe...neway,da join GA sis:)

deqlis said...

tengkiu... wah sama laa kite bulan 2...hehe.. thanks..

nnti tinggal url kat blog contest ya..

tq

Chekgu Azrine said...

saya dah join..

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/01/1st-ga-my-birthday-giveaway.html

early wish...happy birthday!!

deqlis said...

thanks join..
err..masukkan url tue dlm blog
DEQLIS GA & CONTEST ya..
http://deqlis-contest.blogspot.com

tengkiu..:-)

Mr.IX said...

happy birthday in advance!

wida said...

happy becoming besday..bestnya GA ni..nnti ada masa nak join

deqlis said...

thanks semua..
jemput join yer..

shida saje said...

singgah dan follow ;)

Izzatul Iman said...

Happy birthday k...

nnti saya jengah blog satu lagi utk join...

thanks singgah kat my shoutbox!

athirah said...

thanx sbb mnt,

like kat bwh last ayt entry....
share dekat atas sblah tajuk.. ad counter box kan? :)

Nia said...

hmphh,..aku tak dpt join contest percutian tu Ellis, aku tak g bercuti pon..huhu..nasib baik ko buat contest lagi....

happy birthday dear!!yg keberapa ni? haha,..tua kita tahun ni.

jemput join contest ni jgk ya
Baby & Me Shopping Style Contest

MahaMahu said...

Dah joint kat sini harap2 layak lah..

http://advsinfo.blogspot.com/2011/01/1st-ga-my-birthday-giveaway.html


Ini adalah blog pengiklanan yg di urus tadbir oleh Mah@mahu..

akmafaizal said...

nk joinla..hehe

Samsul Siji said...

akak dah ditag, utk keterangan lanjut sila lawat blog saya

Mata Hati said...

ehh..samalah kita. saya pun bulan dua jugak, dua belas... ;)

deqlis said...

thanks semua...

mana yg kasik link ke blog sini harap copy paste masuk kat entry khas "deqlis-contest.blogspot.com" tu yer..

supaya senang nk susun nama ikut turutan penyertaan...GA kali nie deqlis akan guna undi shj..undi tgn atau undi guna random ituw..hehe.. x pening lalat cam contest sebelum ini... huu huu contest deqlis top 5 belum umum lagik..haha sengaja kasik suspen sikit..hihi

to NIa..: haaa ku tunggu jugak penyertaan mu Nia, tp takpe contest tamat , GA ada...hehe ..harijadi yang paling meriah sekali laa...sebab nak masuk 3 series..hehe...tua2 jgn sebut tau... matured laaa..miahahaha..

to Mata hati...: amboi2x..dan dan jer sama besdey yer??? besdey dia hujung tahun tu bawak2 bersabar yer...kih kih kih..

tp Samsul Siji: dah carik tak jumpa pungggggggggggggggggg....

Hidaya Sarbini said...

tumpang tanya, bila tarikh ttup?

deqlis said...

tarikh tutup ada kat banner tu laa yangg:0)..

iaitu 3 hb Feb..(dekat 3 Jan-3Feb tue)

13 feb tarikh pengumuman pemenang..
iaitu on date of my birth....

nuruljannah sukhri said...

deqlis, sian saya.lmbat tahu...dh x smpt dh..tp sy dh flw deqlis dan 1hb untuk deqlis..myb len kali boleh join GA deqlis lagi..

.izzatul.hazwani. said...

da follow la.
tape da follow balik ni :)

id : izzatulhazwani

.izzatul.hazwani. said...

da follow la.
tape da follow balik ni :)

id : izzatulhazwani