Recent Post

Monday, January 17, 2011

TOP 5



Selamat malam semua, harap sihat2x ya....seperti dijanjikan...
taraaa!!...

keputusan Top 5-Pemenang 1st Contest Deqlis, siapakah yang berjaya tersenarai dalam 5 senarai paling atas?? Mungkinkah anda? mungkinkah sahabat anda? mungkin ...mungkin...mungkin....
haa..berapa banyak mungkin...
berapa banyak kebarangkalian daa...
taraaa!!!...

eh!... mana lagi empat yer?? hahaha... mula2 ingat nak publish hari nie, tetapi disebabkan dah petang, makan macam tak syiokkk pulak kalu umum sekarang kan?? jadi deqlis edit2x delete 4 pic yang telah tersenarai dalam Top 5 ini... So, untuk pengumuman sebenar, deqlis akan inform tomorrow ya... hmm antara pukul 1-2 petang....uolls sabar laa erk... sementara tue, meh laa teka2x atau nk ucap congratz pada fa10 yang telah tersenarai dalam top5 pemenang contest deqlis ini... wow!! suspen jer erkk?? jgn mare... sabar2x.. 

deqlis pun sabar nie tau...sabar memilih pemenang....habat2x belaka semuanya...best2x..rasa I nak masuk je dalam photo2 uools nie... uoolls nanti doa2kan lah untuk deqlis n en hb sampai ke destinasi2x uolls pernah sampai nie okies... pepun... deqlis nak bg tau, deqlis suka sangat tengok percutian uools... mula i berangan miahahaha... walaupun entah bila dapat pergi cuti2 jauh2x oversea nie..ngehhh... insyaAllah ada rezki..pepun info dan maklumat yg uolls berikan dapat merealisasikan impian percutian deqlis n hubby di masa depan...

Sebenarnya Eropah adalah salah satu destinasi percutian idaman deqlis.... walau dulu2x ada hati nak ke Korea.... tp bila fikir2x masalah bahasa, deqlis tak terfikirlah nak ke Korea lagi...al-maklumlah, signboard dan  bahasa rasmi mereka dalam bahasa Korea....dan sukar mencari orang yang pandai berbahasa inggeris, maka kalau nak ke Korea, kena belajar-belajar dulu bahasa Korea...haha... melainkan i kaya giller2x...leh bayar jurubahasa...miahahaha..!! lagi satu percutian yang menjadi idaman deqlis adalah percutian menaiki Cruise... sebenarnya deqlis nanti2kan juga jikalau ada penyertaan dari mana2 rakan2x blogger... sebenarnya teringin nak naik Cruise nie sebab satu deqlis memang bukan jenis mabuk laut...mahupun bukan jenis mabuk darat...haha... dan kedua penangan filem Titanic laa... sememangnya jika ada saper2 nak sponsor percutian naik Cruise leh laa kasi kat deqlis...ahakz...!! amboi2x...sonang2 nak mintak taja yer??? ingat ko saper?? hahah amikkk!!.. alah jgn mare...:-) Setakat nie mampu naik Feri jerkk hahahaha!...

okaylah...jangan lupa keputusan Top 5 esok yer...!!


8 comments:

Hezesuze said...

orait bebeh!!

E K A said...

adeh...suspensss

shahjiehan said...

SJ masuk x?ala.. masuk la..hehee

Fieza79 said...

haishh leh plak suspen2 gini...huhuu

Mata Hati said...

suspen.. cepat cepat bagitau.. ;)

comellah gambar fa10 kat kincir angin tu

cikpuanhady said...

wahh..makin berdebau nih..hihihi

Jom join :Ada 2 contest yang boleh disertai

pago" said...

siapala yg menang ni.. haha.

mie said...

gue pun teringin naik cruise