Recent Post

Wednesday, January 19, 2011

The Winner's ....


keputusan contest deqlis sudah keluar.... 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

1st Winner
Mama Zharfan

2nd Winner
Fa10

3rd Winner
cikpuanhady

dan pengumuman...
ada kezutannnn skettt...! 
deqlis berbesar hati nak beri hadiah saguhati kepada 2 lagi pemenang Top 5...ada rezeki lebey skett my shawl 1st batch habis sold out..:-)  so ada laa sedikit hadiah ... walau tak semahal mana... hope uools hepi..:-)

 Julee

Mila 


Okies...Tahniah!..

Buat semua pemenang sila berikan detail  nama penuh, alamat lengkap, no tel rumah dan pejabat, no handphone kepada email deqlis ke ellismelia@yahoo.com dengan SEGERA!!!..

insyaAllah hadiah akan di pos dengan segera!..:-)

nak HADIAH TEMPAT 1,2 dan 3 leh usha2x kat sini...
hadiah saguhati....mysterys gift.. tunggu posmen ya!..:-)

ok daa...

deqlis laa nak joinnnnnnn GA & Contest Uolls... mana tau luck me pulak..hehe..
teng..


CONTEST
THE END

11 comments:

EiJa ZaQuaN said...

wah..mama zharfan 1st winner lagi..
Tahniah mama zharfan..:)

PUANSTOBERI said...

congrate utk pemenang :D

owh. suma kat over d sea gambarnya. sobs..tak mampu nak bercuti kat over d sea. sobbbsss :(

Hezesuze said...

waahh!! mamazharfan menang lagik...TAHNIAH!!

juelee said...

eh kiter pun dapat adiah...

tekiu la deqlis.. cayalah!!!!

Mila said...

Wah.. ada hadiah saguhati.... TQ!! XOXOXO.. Tahniah kat semua pemenang..

aleen aiden said...

taniah pd yg menang... ^_^

Mama Zharfan said...

tq sbb sudi pilih me sbg 1st prize winner :)
congrats to all winners :)

me dh email my details :)

kakngah said...

tahniah pada pemenang..

fa10 said...

DEQLIS... happynya, akak dpt tmpt ke2. Terima kasih, terima kasih...
Akak dah hantar maklumat kat e-mail.

Tahniah juga kepada semua pemenang...

cikpuanhady said...

yeayy..thanks buat deqlis dan hubby sebab sudi pilih my entri..tahniah juga buat semua pemenang..

me dah emel..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/01/yeayy-percutian-kami-ke-paris-kota.html

thanks tau..