Recent Post

Friday, February 18, 2011

DEQLIS dah jadi CHEF TV!!


Wow!!... Chef Deqlis masuk TV..nak tau TV apa kena laa baca ... uools nak tengok cepat2x laa baca sampai habis...hehehehe...

oppss.. tajuk tak hengatttt kan?? hehe.. sebenarnya deqlis masuk TV0..haha cuba check channel kat rumah  korang dah ada dah Channel tue..hehe..

haha..jgn ler mare... sebenarnya deqlis nak bagi tau deqlis telah menang MAKBED 1st GA dalam KATEGORI ENTRI PALING MENARIK.. ..

dan INILAH ENTRI CONTEST DEQLIS... yang deqlis edit dari jam 4 pagi hingga 8pagi pada 14hb tue jugak.. final touch up pun ada gak sikit2x sebelum send:-)... dan shooting sehari sebelum deqlis hantar penyertaan..Al-maklumlah nak ikut permintaan Makbed masukkan picture tengah masak...hmmm klu ikutkan mana ada kan?? klu ada pun ai masak selalu seksa..opps seksi hihi...haruslah.. ngeee.. so terfikirlah idea nie... itupun klu sempat deqlis masak pagi Ahad (besdey deqlis tempohari) sebelum weolls kuar jenjalan..haha... 

Terima Kasih kepada my hubby juga sebab sudi layan kerenah bini dia nie..yg giller2x.. ada ka suh amik gambo sebelum nak g dating??? hahahaha amik gambo pegang senduk kat dapur lak tue...sib baik hb tai bini dia nie giller contest...haha... tocey yer abanggg... jadik cameraman I..hehe..

dan terima kasih kepada Juri proffesional kerana memilih kami2x nie sebagai pemenang.. pada yang tak menang sedey jap jer erkk??? pas nit join lagi GA/CONTEST..rezeki akan datang coming soon cakap omputih... deqlis wish good luck ya..:-) n wish me luck too:-)

oklah..sekian, berita deqlis jadi Chef TV??? TV0 hahahahahaha!!..
Haa... deqlis takut pas nie Chef Wan tak leh carik makan lak...ahakx..kih kih kih... jgn mare yer Chef Wan... I like you..d best chef in d world!!...,suka gak ngan pot pet pot pet dia (coloteh laa tue) dan mmg suka style Chef Wan ajar masak:-)




5 comments:

Hezesuze said...

cehhh!! ingatkab betul masuk tv3 ke..haruss gegeh weols carik rencana tu ahakssss

my shaizhar blog contest said...

tahniah ye...

memang boleh jadi chef la...

tapi chef blog dlm versi gambar..

he he he

next time kalau ada contest nak tag saya pakai id nie je yek!

TQ

Shaizhar said...

saya datang... baru log in pakai id sendiri.. kira muka sendiri la. baru sedar antara top 10 members kat sini. agak2 bila lah nak dapat jadi juara yek? he he he

nanakimie said...

hehe..tahniah sis:)

nanakimie said...

jom join GA ni sis

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/jemari-asmara-2nd-giveaway.html