Recent Post

Friday, February 18, 2011

HADIAH 1st GA DEQLIS...

Kasik drum roll sikit......
nak beritahu hadiah nie... akan dapat sorang satu...KECUALI...si teruna/suami orang...(haha..sorry tak tau status Shaizhar kawan blogger kita nie)... sorry bebanyak sebab hari tu kata isnin/rabu nak announce hadiah..tetapi deqlis kesuntukan masa...tak sempat nak snap lagi gambo...
harap suka... semua pemenang 6 org jelitawan...seorang hero gagah perkasa...jadi total 7 orang pemenang.. (haa kopak duit nieh heheh...) pepun tuk uools yang dah memeriahkan GA deqlis dan menjadi sahabat2x di dunia blogger deqlis tanpa mengenal umur, warna kulit mahupun batang hidung deqlis...heheh..sanggup laa kopak2x pun..hehe.. janji uools hepi...:-) ada laa deqlis berikanlah sesuatu sebagai hadiah dan tanda ingatan daripd deqlis... 
APA HADIAHNYA???

drum roll sekali lagikkk ....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

seutas gelang tangan raffesia..ehehe... opps.. Seutas rantai tangan Mutiara Sabah original Asli dari Sabah tau..:-)
dan serangkai butang baju melayu mutiara Sabah original dari Sabah:-) niekhas tuk Shaizhar..:-)

buat pemenang wanita...sila emailkan deqlis anggaran saiz lengan anda...
insyaallah deqlis kasi hadiah di atas ikut anggaran saiz lengan uools... sebab dalam gambo kat atas nie ada pelbagai saiz... deqlis akan bg ikut mana yg sesuai ngan uools..jika takde saiz sesuai..deqlis akan berikan yg lebey kurang leh ngammm ..:-) so tak payah random.org laa bab2x hadiah nie...sebab deqlis lebey suka uools..dpt hadiah nie uools leh guna sendiri....ataupun at least anak leh pakai ke kan? ..:-) klu random nanti, ada yg tak dapat pakai lak..:-) ok harap sume setuju:)

okay..alamat semua dah berikan, insyaAllah jika deqlis akan pos hari Sabtu nie..:-) 
guna sampul berdaftar atau pos ekspress ikut keadaan ... (jika area rumah/alamat yg uools kasi selalu hilang surat, better guna sampul berdaftar... jika pos ekspress okay...selalu sampai jer ke rumah uools, deqlis guna pos ekspress yer... 

biasanya pos daftar ada sign, pos ekspress tiada sign..cuma kita leh detect dah terima atau belum...

okay... ceria2x selalu:-)

p/s: nak tahu siapakah pemenang 1st GA deqlis klik sini

haa.. sebab risau deqlis busy esok...so pepagi buta ku buat entri nie tau...kul 3.20 pagi 18 Feb 2011..
tolong!!! tologn tinggalkan komen dan klik2x laa my HB tue...miahahaha..!!
THANKS Uools..

5 comments:

MataHati @ MH said...

tahniah kpd pemenang..
comel ah rantai mutiara tu.. :)

my shaizhar blog contest said...

alhamdulillah dapat juga hadiah butang baju melayu dari sabah

selalu beli sendiri dari sana.

tq deqlis

cikanna said...

wah,cantik2 gelang tu..

nanakimie said...

wah,bestnya:)nana xkisah sis size mana pun..tapi size tgn nana ni kecik jew...kalo xde yg kecik yg besa pun xpe..boleh bagi kat mak:)mak nana suka pakai mutiara cmni..heheh..

MiMie AddNin said...

waaa...
sngt best adiah tu..
konfirm mak saye jeles..
hahahah!!
lengan saye 15 cm la lbh kurang..
thanks akak..
likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...