Recent Post

Monday, February 21, 2011

HADIAH 1st GA DEQLIS DAH DI POS...


POSTO POSTO POSTO!!!!

Huhhh..lama jer rasa tak berblog kat sini....

mood ke laut tui...

pepun hadiah pemenang GA deqlis dah pos tau Sabtu lepas...

Ketujuh-tujuh pemenang harap menanti hadiah dalam minggu ini..

Deqlis pos hari Sabtu, sebelah petang... guna pos daftar ya.!

Jika dah sampai beritahulah deqlis..:-)


Buat yang lain, terima kasih di atas sokongan uools terhadap blog deqlis yg tak seberapa ini....insyaAllah lain kali deqlis buat GA/lucky draw/contest lagi ya:-)

Doa-doakan murah rezeki deqlis dan hb:)


Terima Kasih.

6 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

ok dear...
thanks...

MiMie AddNin said...

mekaseh akak..
sy sabar menanti..
nanti smpai saye announcekan kat sume..
heheheh

Hidaya Sarbini said...

macehh kak..tak sbar 2ngu hdiah =)

CatlinaFly said...

re: boleh dear..memang dialu2kan ..boleh buat post wedding jugak..memang tulah salah satu tujuan kami..harap maklum..

catlina
http://kedaigambarkami.blogspot.com

Shaizhar said...

alhamdulillah kiriman telah selamat diterima.

selalu beli butang baju melayu untuk diri sendiri

kali ini org 'kasi' memang sangat menghargainya la.

tq yek!

nanakimie said...

sis,nana da dapat rantai tgn tu:)mekaceh!hehe..t nana wat entry sal adiah tu yer..sekali dgn adiah2 yg laen:)