Recent Post

Sunday, February 13, 2011

Happy Birthday to Me



Alhamdulillah bersyukur padaNya kerana pada hari ini deqlis dipanjangkan usia ke 30 tahun. Mudah-mudahan bertambah rezeki, kesihatan dan kecergasan diri yang baik, Awet muda dalam erti kata sebenar... iaitu bukan sahaja cantik dan nampak awet muda di luaran shj, deqlis mohon agar awet muda itu biarlah menyeluruh luar dan dalaman.. bak kata doktor-doktor dan pakar-pakar " jangan awet muda shj, tetapi bila naik bukit sedikit pun mengahnya dah mengalahkan orang yang berusia 70 tahun dan biar usia 70 tahun tetapi naik bukit rasa sihat seperti usia 20 tahun..." 

Impian yang ingin deqlis capai dalam hidup 

1. Menjadi seorang ibu
2. Menjadi seorang usahawan berjaya
3. Buat Master in MBA bersama en hb 
4. Melakukan Haji di usia muda (sebelum 50 tahun)


Wishlist
haa... jika di FB byk kali deqlis dapat dari kawan2x supaya nyatakan wishlist ...hmm tapi deqlis mmg malas nak layan games2x atau add add macam2x di fb.. buat mereka yang nak tahu apa wishlist deqlis...hmm tye2x nie uools nak kasik hadiah ker?? hihi.. hmm.. haahaa... kecik tapak tangan, stadium bukit jalil deqlis tadahkan miahahaha....

rasanya empat di atas pun termasuk wishlist deqlis juga... jika dari segi barang2x idaman tue..ohh tentu lah byk barang idaman nie.... nak senaraikan jugak ke?? haha... oklah nie antaranya yg 

1. langsir (sebb baru2 nie langsir koyak huhu)
2. bread maker cosway  (tingin nak buat roti bun, butter scotch sendirik hihi)
3. big bean chair (best nie leh rilek2x..)
4. Kamera DSLR (lama dah idam nie, mampu belu Lumix jer dulu huhu, kamera SLR dah ada dulu zaman studi, tetapi dah hilang...huhu ada laa kisah, org pinjam dan terhilangkan.... sadis2x..)
5. apa2 jer klu org nak kasi takkan me tolak..hehe... (leh gitu??) 

pepun... kepada semua kawan2x yang ucapkan selamat kepada deqlis, deqlis ucapkan ribuan terimas kasih..
sayang uools semua... dan deqlis juga mohon maaf di atas silap salah jika terdapat di sepanjang perkenalan kita di maya mahupun luar maya..hihi... ehh takmo laa skema2x sgt ayatnyer hihi...

dan tidak lupa pada hari ini deqlis akan mengumumkan keputusan GA di bawah



nantikan entri seterusnya...
stay tuned!!!!


ENTRI INI ADALAH ENTRI AUTOPUBLISH
(deqlis takde depan lappy sekarang)



21 comments:

MiMie AddNin said...

akak...
hepi befday to akak nd me...
moga kite same2 dpt ape yang kite hajatkan..
amin...
mintak-mintak dpt adiah akak punye GA jugak..
hahahaha

Lina_Lin said...

hepi bedsay deqlis..
harap sume wishlist tue termakbul yer :))

bun_nee said...

selamat hari lahir

Nora Shahaira said...

hepi bday ya deqlis..nak bg hadiah ..tak tau...jadi, klik HB je la ek

kakngah said...

selamat ulang tahuan
semoga panjang umur murah rezeki
dan
segala yg dihajatkan termakbul...

PUANSTOBERI said...

hepi bufday Deqlis!

akU GaDis said...

hepi besday sis ^^

.izzatul.hazwani. said...

heppy birthday ya..

:)

Chekgu Azrine said...

tag awak

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/02/contest-aku-dan-kereta.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday dear!!!!
welkam to three- series.. =)

nanakimie said...

epy birthday sis!moga dipnjgkan n dimurahkn rezeki selalu....n tercapai segala impian2 sis..amin:)

kiwi said...

happy besday sis! :))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam deqlis..."selamat ulangtahun' semoga pjg umur,murah rezeki & bahgia hingga ke akhir hayat....& semoga apa jua yg Deqlis hajati akan dimakbulkn Allah.Amin

Cik Ezy said...

epy besdayyy!!

Cery said...

happy birthday dear. insyaAllah akan tercapai sume wish tu..kene keja keras.. nak breadmaker ke...saya pun suke breadmakwer ni..beli yg cosway pynye..mmg berbaloiiii

Nora Shahaira said...

akak klik HB lagi..

Nora Shahaira said...

akak klik HB lagi..

Fazila said...

semoga panjang umur n di murahkan rezeki.... InsyAllah semoa trmakbul impian :)
breadmaker cosway pun wishlist sy utk thn nie

EiJa ZaQuaN said...

happy belated b'day to u..

moga tercapai segala impian..AMIN

Ada Dalina said...

hepi bday deqlis...moga hepi slalu bsama fmly terchinta..

deqlis said...

Amin...
Thanks semua...