Recent Post

Monday, February 14, 2011

Jeng Jeng Jeng...Keputusan My 1st Birthday Giveaway

 As- Salam semua,, deqlis telah mengambil keputusan memilih 4 orang pemenang menggunakan random.org dan 2 pemenang khas yang dipilih atas tambahan hadiah untuk kawan2x di hali lahir deqlis kali ini...Keputusannya....seperti berikut:

nanakimie
Hidayah Sarbini
Fadzillah Kamruddin

Hezesuze

Nadia

HADIAH KHAS
1. Buat mimmie addnin
(hadiah ini sempena hari lahir beliau yang jatuh pada hari yang sama dengan deqlis 13 Feb 19?? ..moga panjanh umur dan murah rezeki serta mencapai segala yang diimpikan dalam hidup)

HADIAH KHAS
2. Shaizhar
(hadiah ini diberikan kerana menjadi follower blog http://ellismeliashoppe.com yang ke 123... no cantik kan?? mmg niat deqlis nak berikan hadiah kepada follower blog biz deqlis yang ke-123 ini... selain itu, shaizhar juga tersenarai top 3 dalam senarai TOP 10 MEMBERS blog peribadi deqlis ini serta rajin mengunjungi blog contest deqlis...


Terima Kasih...buat yang tidak berjaya, jangan sedey2x...insyaAllah akan berjaya di masa akan datang!!!...
next time ada rezeki lebih lagi deqlis akan buat lagi GA ya.... buat sementara nie deqlis pulak nak join GA...haha dah kemaruk GA CONTEST lak... seronok dapat berkenalan dengan semua... kalah menang adat bertanding... walaupun deqlis tahu ramai yg kata dah byk masuk contest tp tak pernah menang... jgn seday2x ok..teruskan usaha...insyaAllah ada rezeki kita... mari sama-sama kita contohi spt Nanakimie, Nana, Mama Zharfan, Cute Mum, Cikpuanhady dan lain-lain... selalu menang contest...berkat usaha mereka yang gigih bercontest...... mereka juga idol2x deqlis... dan moga kita berjumpa lagi di lain GA ya..holla holla..

oops.. pemenang dah diumumkan..hadiah nyer apa erkk???

haa.. disebabkan tarikh pengumuman pemenang pada hari 13 Feb 2011, Ahad, deqlis nak umumkan hadiah pada minggu depan... hadiah apa?? haa sabar2x... yg pasti adalah sedikit hadiah yg tidak seberapa daripada deqlis namun diharapkan uools suka dengan hadiah tue....:-) ataupun mungkin deqlis nak email uools ke nak beri pilihan kepada uools yg menang hadiah apa yg nak di pilih ker....atau akan di buat random org ke...kita tunggu next week ya... maybe Isnin, Selasa (cuti kan?? mungkin tiada pengumuman) atau Rabu mungkin.....
jadi stay tuned kay...

namun buat pemenang di atas.... 

sila PM/emailkan dengan kadar segera....! klu tak hadiah nanti kasik kat org lain..haa jgn mare2x..:-)

1. Nama  dan id uools
2. Alamat
3 No.telefon
4. email uools (email aktif yaa...)

jika PM deqlis tak akan publish uools nyer detail..

ok thanks..



INI ENTRI AUTO PUBLISH YA...



21 comments:

MiMie AddNin said...

hye akak..
tenkiu sooooooooooooooooooo muchhhhhhhhhhhhhhhh...
moga kite same2 dapat ape yang kite inginkan yeee...
amin..

tomatokering :) said...

huhu tak menang :'(

hehe kongrets :D

fa10 said...

tahniah.. tahniah buat pemenang!

nanakimie said...

alhamdulillah:)maceh sis!t nana email yer...

N@di@ said...

wahh nama nadia disitu heheheh bestnye ^___^
nnti nadia kasi detail yer alhamdulillah tahniah pada yag lain jugak :D

N@di@ said...

DEAR alamat email mana yer hahahah xnmpak2 nadia cari nih aiyakkk :D

eVy-D-YaNa said...

Tahniah kpd semua yg menang! :)


Talk of A Soul

Hidaya Sarbini said...

yeayy sy menang! alhamdulilah..
nak PM kat ane kak..?? fb ke? huhu

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah kepada sume pemenang bertuah :)

Fadzillah Kamarudin said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eT said...

tahniah sume... :)

MataHati @ MH said...

tahniah kpd semua pemenang.. :)

AkmaFaizal said...

tahniah pada yg menang hadiah. bertuahnye korang..syoknyeee

Mrs. Asida said...

Tahniah!.. :)

:: Zanna :: said...

tahniah pd pemenang :)

shahjiehan said...

wahh bestnya.!! anyway, happy belated besday ea kak!!!

azura samsuddin said...

tahniah kpd yg bertuah sumer... xde rezeki zura kali ni.. tq deqlis wat GA ni ;)

umiliza989 said...

AS-SALAM....
tahniah kepada pemenang

cikanna said...

tahniah buat semua pemenang..

my shaizhar blog contest said...

tahniah!!

terutama kepada shaizhar tue :P

ni KLON dier ..he3

✿ milly molly ✿ said...

ala, xsempat join ! huhu
congratz winner! :)

i tag u in a contest, jom join!