Recent Post

Sunday, February 27, 2011

Mood Join CONTEST!!!

Hai.... kenapa erkk sejak dua menjak ini, mood menulis deqlis seakan pudar gitu...mungkinkah kerana badan kurang sihat, otak tak mampu nak fikir ayat2x power..eceh... sampai bila masuk sahaja blog akan ke blog contest... siap tuko banner baru lagi untuk blog contest.... hai jangan jeles yer blog personal nie...tunggu mood deqlis datang pulak yer... (isshh ada kaa sembang dengan blog) haha...

Apa-apa ajer laa deqlis menaip di tengah2x malam nie... sebenarnya deqlis malas pk jadi untuk mengaktifkan blog deqlis join je lah contest2x yang simple2x... klu rajin baru laa masuk untuk entri kreatif bagai... itupun klu otak tak jammed nak memikirkan kreatif yang lagu mana laaa nak buat nieh.... adoiii!!!

sebenarnya deqlis teringin nak menang dapat beg... jadi sedang berusaha memikirkan entri bagaimanakah yang harus ku persembahkan agar berjaya dalam impian itu...(insyaAllah jika ada rezki) kan kan kan...sebab deqlis suka beg2x tangan nie, purse pun suka :-)

Pening kepada deqlis nie masih berdenyut-denyut nie...adehhh...demam sekejap ok, sekejap panas...cam biskut chipsmore lak.... hmm dah lah last date 28hb pulak kena hantar penyertaan...kok sempat ke deqlis nak join contest tue..huhu.... klu sempat esok lah kena mulakan karya ....uools doa2xkan lah deqlis berjaya yerr... klu menang nie, deqlis buat satu GA khas untuk dot dot dot..rahsia laa... klu menang baru umumkan....

pepun..thanks lah sebb korunk sudi baca entri merapu raban dengan angan2x deqlis nie..heheh.... 

ok nite..

6 comments:

Nora Shahaira said...

terkadang terfikir kan..nak naip apa hari ni?haha disamping berfikir hari ni nak masak apa..?

klik HB jugak

Syazwani Mazlan said...

jom akak..join my contest..pet plg comell...heeee

deqlis said...

to Nora Shahaira: betui2x..hehe

to Syazwani Mazlan: haha..thanks invite...nanti akak jenguk ya..n join:-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

as salam deqlis....mmg klu join contest nie kena parah otak cikit....semoga deqlis brjaya dpt idea yer..
K.atie pon bz nie..xsempat nk n3..ptg nanti kot!...nk g umah org kawen & anka pompuan k.atie blk asrama arini...so kena msk2 tuk dia bwk blk ler..daaaaa

MataHati @ MH said...

huhuhu...gambateh
semoga berjaya dlm contest2 yg disertai tu.. :)

deqlis said...

to kak atie: alhamdulillah dah siap entri2x tue... harap2x ada luck..:-)

to MH: trimas kasih ... hmm "gambateh" tue apa???