Recent Post

Tuesday, March 22, 2011

Al-Kisah Hubby Ku Menangis...


Kali ni deqlis nak sembang sikit pasal air mata lelaki…. Uiishh orang lelaki ni susah nak Nampak menangis kan?? Klu baca novel ke, tgk TV ke mmg susah nak tgk diorang nie feeling macam orang perempuan… Macam deqlis tengok Filem Mann leh menangis, baca Novel pun leh berguguran air mata…berlenang-lenang air mata. Tetapi lelaki deqlis rasa macam susah nak mengalirkan air mata…. Klu mengalir air mata pun mungkin sembunyi2x dlm bilik kot??? Teka jaa…salah jangan mare… dan mungkin ada perkara-perkara lain yang membuatkan lelaki mudah menangis…


Macam hb deqlis laa… dial eh senyum dan gelakkan deqlis klu deqlis menangis tengok drama…yg geram tu….kita tgh feel feel tetiba gelak…jadiknya deqlis menangis pastu gelak..ntah apa2xx laa..suka kacau orang tgh nak feel2x sedih ni tau…!! TETAPI..
Nie nak citer… ingat tak deqlis ada cerita pasal Drama Berkalong Noda tempohari??

Masa menonton drama nie mmg sama2x en hubby…kali ni dia pulak yang berguguran air mata…. Perrghhh!! 1st time hb deqlis nangis nie…hahah… hehe selalu gelak2x kan deqlis nak feeling2x.. kan??.. masa tu dia lak dok kesat2x air mata (nk cover2x laa tu) deqlis mula2 gelak2x kan jugak hehe… tetapi tgk mukanya memang en hb sedihhhh sangat… last2 deqlis pulak yang dok sebelah dia menangis sama…sebab apa?? Sebab deqlis bukan leh tgk org menangis..mmg confirm deqlis pun akan ter menangis sama…leh gitu?? So sama2x laa nangis…hehe…

Sinopsis cerita itu leh baca kat SINI.. pasal kecurangan isteri lakonan Fasha Sandha…
Pepun tahniah kepada pengarah drama tue, tak ingat dah siapa… mmg menyajikan sebuah kisah kehidupan yang pahit untuk ditelan, namun manusia perlu berfikir bagaimana untuk mendapat madu agar kehidupan dapat diteruskan.


7 comments:

Halen said...

haha.. ur hubby ni lebey kurang mcm husb i jgk la. klu kita menangis sebok nk gelakkan tp klu time diaorg menangis bkn main lg nk cover.

Cik Ezy said...

org laki kn ego..
mmg ssh nk nanges..
hee

story of my life said...

Salam,

sy ada tag utk GA...join ek

cikpuanhady said...

waahh..mesti cerita tu benar-benar sedey sampai hubby deqlis leh menitiskan air mata..bukan senang lelaki nak menangis ni..huhu..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

MataHati @ MH said...

lelaki akan menangis bila hatinya benar2 tersentuh..

errr, last sekali sya menangis masa zaman sekolah dulu.. :)

Idah said...

sama lah kita deqlis..mudah sgat kuar airmata..nampak murah sangat air mata wanita...kata orang..kalu kita mudah kuar airmata tanda orang tu baik hati..penyayang...hope soo

deqlis said...

Salam semua..thanks drop by...
deqlis sempat singgah tadi kat rumah uools..


tq drop by:-)

singgah lagi erkk