Recent Post

Saturday, March 26, 2011

Bersiaran secara langsung...!

Hehe..tajuk cam TV pulak... 
 siyes jer nie..hehe..... baru nak amik mood...:-))

Salam uools... deqlis bersiaran dari WangsaWalk nie... sambil minum petang... uools semua apa khabar?? harap sihat2x ya... baru hari Sabtu nie dapat bersiaran..heheh... al-maklumlah tenet kat rumah tu masih problem...semalam deqlis tak kuar rumah sebab ingat ada orang nak datang repair...alih2x tak datang pun...so masih prob lagi laa tue.... nie kat WangsaWalk...deqliis jenjalan ngan hb sambil2x tu pilih port utk ber wifi..hehe.... huhu sedih tui...tak dapat nak online kat rumah... nie happy sikit dapat menatap blog ku yang makin suram jer nie.... habuk dah mula melekat...kasi bersih skit hari nie..hehe...dan  terima kasih yer kepada yang sudi drop by dan komen2x kat blog deqlis nie...

haa.. deqlis hari nie pakai baju tee dari new zealand tau!!... uools perasan tak?? ngeee ngee ngee...alah hadiah yang deqlis menang hari tue....... :-)) tak ingat?? meh klik sini baca naa?? :-)..oklah deqlis nak buat entri nie... sambil2x tu deqlis nak bw kat blog2x uools.. sabar naa...:-)

kita minum dulu!!... ;-)

p/s: siapa yg tgh online sekarang?? meh laa chat2x.;-)




6 comments:

.: iEyLa :. said...

waahh..kat wangsa walk..
semalam baru g..hakhak..
belikan ieyla roti boy 1 kak..hehe

alinac lover said...

laa internet x oke ka~ jom jalan2 hehe

Cik Ezy said...

tenet umh saye pon xleh gune..
uwaaa..

deqlis said...

iEyLa :.hehe...akak masih di sini..haha..meh nak suap roti boy...:-)hihi nganga skett mulut tu luas2x...:-))) klu laa wangsawalk nie dekat jer ngan rumah akak kan bestt...


alinac lover : a'ahh dik noonnnnn...internet kat rumah tak ok...K.O.. huhu... tu pasai laa tenet kat sini..heheh... jap g nak jenjalan nie...tak sempat bw sakan lagik..huhu


Cik Ezy: yeke?? meh laa join 2 kaki ..hehe..

Nana said...

wangsa walk?
dkt sgt ngan umah sy

deqlis said...

To Nana: yeke?? free ke?? meh laa lepak sini...

jom jenjalan WWM heehehhh...

klu jumpa tue tegur2x naa..;-))