Recent Post

Friday, March 4, 2011

Code Warna Untuk Blog


Sebelum ini deqlis kalau nak guna kode warna mesti terkial-kial buka dalam word, sekarang dah ada cara mudah, just copy je code yang dah ada ni. cara gunakannya ialah dengan click sahaja warna yang anda mahu dan codenya akan keluar di box di atas ini dan anda hanya perlu copy sahaja untuk gunakannya.



Copy Code Ini: 




























































































































































































































terima kasih http://www.sissyira.com sebab deqlis copy dari blog beliau..
~senang deqlis nak guna hehe..tq~


sebab yg di atas nie tak activate...agaknya takleh copy jer kot?? deqlis tepek yang ini...hasil pak google..heheh







































































































































































































Kode warna yang terpilih :

4 comments:

Mama Zharfan said...

singgah click HB

kod warna...emm..me blur2 hehe

Nora Shahaira said...

kalo nak guna ke g bloh syira ye..pasal akak nora guna deqlis nye..tak boleh pun...

deqlis said...

alamak!! pesai tak leh erkk?? aiseymannn...kena p tye syira laa nie..

sorry yer kengkawan:)

sissyira said...

salam..

syira dah update, kalau akak nak masukkan juda dalam blog akak, sila copy kode yang dibawah.. table yang dah siap tu memang tak boleh copy..hehe