Recent Post

Wednesday, March 16, 2011

Deqlis mintak tolong: Siapa tahu tolong jawab ehh....

Tolong....!!! Deqlis nak tye sikit...siapa tahu berapakah tambang dari Masjid Jamek ke KLCC jika menaiki PUTRA LRT?

Deqlis STAR LRT dari Bukit Jalil ke Bandaraya tau laa jawab..heheh...klu PUTRA tue mmg jarang naik:0)

Jadi ...Siapa yang expert pasal tambang Putra LRT nie leh laa bg tau ya....plllllsssssssss tolong jawab ya..! tocey...tq...terima kasihhh....bukan apa, ada seseorang tanya deqlis.... jenuh deqlis google tak  jumpa pulak..
jika uools biasa naik dan tau tambang tu harap sudi memberi info pada deqlis ya...

Thanks...

7 comments:

farah hairuddin said...

xlebih dri rm2...x kurang dr rm 1.20..hehe..hope dpt mmbntu.

my shaizhar blog contest said...

rasanya RM1.60 sdari Ampang park ke masjid jamek

fyi
ampang park - kl sentral (RM2)

He he he

Nana said...

bole cek kt sini
http://www.rapidkl.com.my/bm/tickets-fares/rail-fares

deqlis said...

pagi semua...!!


t/kasih farah dan myshaizhar...sekurang-kurangnya ada idea nak jawab pertanyaan kawan ai tue hihi...

nasib baik semalam ai tak cakap RM4 kih kih kih...ai cakap nnti ai survey..heheh...

PUANSTOBERI said...

RM1.60 rasanya kalo tak silap.

deqlis said...

eh tetiba lak komen Nana dok atas nie.. tadi tak perasan..

Thanks Nana... hahh mmg details ada kat link situ...:-))suke2x...:-)

PUANSTOBERI..betui tu RM1.60..timaceh kerna prihatin...;-)

prob solve heheh:))

PUANSTOBERI said...

ptt buat contest ni... teheehhehe.. :P