Recent Post

Tuesday, March 15, 2011

Irma Hasmie Cantik Bertudung




Informasi yang baru dan segar diterima ini melalui Twitter milik Wardina. Kata Wardina dalam Twitter berkenaan seolah-olah memberitahu kita yang pelakon a.k.a. bekas Nabil Raja Lawak ni dah mula bertudung. Baguslah kalau macam tue, sejuk telinga mendengar di atas perubahan besar terhadap diri Irma ni. Ini baru omong-omong jerk, tunggulah nanti penampilan Irma di drama/filem ataupun media. Mungkin ini saranan kekasih baru Irma gak nyerr??, agak jerk. heheh..

pepun deqlis doakan yg terbaik utk semua...:)

5 comments:

MataHati @ MH said...

comel.. baru layak dikatakan wanita melayu

deqlis said...

btui...3x (baca ala UPIN & IPIN) :))

Wansteddy Tales said...

amin... mudah2an kekal bertudung cik isma cantik ni :)

Idah said...

tahniah irma....welcome...semoga dgn bertudung anda lebih ayu..tenang dan dpat jodoh cepat...

zatyhafiz said...

salam, suka tgk ur blog, cantik dan berinformasi. Boleh bg tips tak mcm mana nak buat supaya org tahu kewujudan blog kita ? tq ....