Recent Post

Wednesday, March 9, 2011

Jawapan ku pabila di TAG panjangggg..:)


1. adakah anda rasa HOT???

takkkk! sejuk jer rasa malam nie..haha sengal tak jawapan nieh keh keh keh.. hmm klu Hot yg satu lagik??? emmm.... tak de hot sangat...klu hot pun mgkin sebb blog nie warna merah tu nampak hot n spicy kot??ngee ngee..

2. Upload wallpaper pc/laptop korang???
  
  
3. cerita pasal gambar.

gambar mende nie?? wayang gambar atau gambar wallpaper tu?? klu wallpaper.. gambo2x deqlis ngan hb dari kecik2x sampai weool kahwin....hik2 klu gambo filem... hmm nak tgk Hikayat merong mahawangsa lah...


4.Bila kali terakhir makan ayam??

Semalam baru jer makan nasi kandar pelita + ayam goreng..nyum!! nyum!!

5.lagu terakhir yang anda dengar?

 Sedetik lebih..abang anuar..haha ..sama lak ngan Si Zanna nie..hehe

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag nie?

 baru balik jogging....sambil nak hilang peluh sebelum nak mandi..layan laa tag dari Zanna nie... tp deqlis publish malam2x sikit ya


7.selain nama anda, anda dipanggil ape?

deqlis laa..nama betui Ellismelia....selain tu Mak lang dan mamalis..


  8.Tag 8 orang

1. Shaizhar
2.Intan 
3. Cute Mum
4. Lizzie Yasmin
5. Mimie Adnin
6. azatiesayang
7. IEyla
8. Nora Shahaira


9. Siapakah no1 yang anda tag.

 Shaizhar seorang yang ceria dan selalu dtg komen kat blog deqlis...geng contest yg mempunyai semangat tegar! dan jejaka cool n sporting..

10.Katakan sesuatu pada no5.

 tarikh besdey kita sama...!! thn depan ngan lupa hadiah tuk akak yer..hihi..:)

11.Orang no3 berhubungan dengan siapa.

 hmm pasti dengan en hb dan si comel dania..:)..


12.Bagaimana pula dengan no.4

hmm no.4 nie berhubung ngan katak pink nyer kot??hehe.. atau sedang menanti seorang putera katak!! yg pasti org nya simple dan tak mudah reject orang!! 


13.Pesanan buat no.6.

 Tqvm sebab selalu tag nama deqlis dan selalu tunjuk menu makanan yg mengiurkan..lain kali masak lebey kasik deqlis hehe..~~

14.Kata2 cinta buat no2.

Cinta dan sayang bagai irama dan lagi yg tak dapat dipisahkan...! Intan oh Intan..! deqlis suka tgk si Arissa.."Muahhh muahh muah...cayang bucuk2x tuk Arissa!! hehe.. " 
15.Berikan persamaan no7 dan 8

 Dua wanita, ada blog dan selalu singgah blog merah deqlis nie...hmm dah confirm diorg nie peramah n rajin updet blog ^_^

16.Berikan 5 perkara tentang org yang anda tag.

sempoi. Baik hati . suka komen . Friendly . suka kelakar. suka terjah menerjah . Ada dalam bloglist rakan yang sangat rajin ^_^  

17.persamaan lembu dan kambing.

hmm..dua2x boleh jadi lembing!! ...kih kih kih..
.
lain2..persamaan utk diri deqlis jer tau..!
..dua-dua deqlis tak suka makan!!


18.Perasaan ketika jawab tag ini

haha..senyum kambing....cepat habis,cepat ku leh g mandi niehhh....huhu~~

19.Adakah anda tahu yang Rizman tue sengal.

 Sapa ituw??? idakk kenal dong....!!
20.Gay or less??

no...no...deqlis normal okey. ^_^

Okey daaa....nak g mandi..jgn mengintip dah laa erkk...ngehh ngeee~~
             

5 comments:

Chekgu Azrine said...

hmm...best la baca tag mengtag nih..singgah malam sebelum tido

Lizzie Yasmin said...

tq for tag, klu rajin liz wat k... Nak buat n3 pun tgk mood.... OPs saya suke katak lar,... kumpul katak adalah hobi.. katak pink adalah paling disayangiiii...

kak ina kl (2) said...

sekarang ni malas nak buat tag sbb byk nak pot pet pot pet kat blog..

alahai aweks tu dia nak tumpang glam degn samsul..

ga hari tu dah ada buat dan ada yang dah menang fm dah

:: Zanna :: said...

ehehehe~~ tq kak sudi buat..zanna baca mmg kelakar la..huhu~~

Terkini : tengok sape yang kena

.: iEyLa :. said...

thanx kakak syg...
dah wat dah tag ni..tp xpe..tuk akk ieyla modified jap..hehe