Recent Post

Monday, March 28, 2011

Menang Tempat ke-3 GA Kawaii Handmade

Salam uools... terima kasih banyak kepada Kawaii handmade sebab memilih deqlis sebagai salah seorang pemenang. Deqlis menang GA nie..

keputusan seperti di bawah...

Entri yang di pertaruhkan...meh KLIK SINI. Terima kasih kerana sudi memberitahu deqlis tempohari... semasa tu deqlis bukak blog di CC... cuma yang sadisnya tak dapat buka pulak link yang diberikan. error...
jadi baru hari nie lah deqlis bersiaran di WangsaWalk nie (26hb march) dapat laa jenguk blog ku ini... tapi deqlis autopublish tau entri nie Isnin nie (28hb)... al-maklumlah esok lusa nie tak tentu dapat online lagik..huhu.. 

kepada pembaca setia serta kawan2x semua sabar naa...jangan laa uools lari lak..deqlis ada cuma keadaan tak mengizinkan... deqlis hari tu pun dah pergi McD yeye ooo dah order set..tup2x wifi diorang rosak...sadis tue...huhu..

deqlis nak bw mana yang sempat...yang tak sempat tunggu turn naa... sabar... jgn kecik ati... tunggu laa line kat rumah dah ok..deqlis dtg sure, confirm klik2x mana patut kat blog uolls..:-)


Eh...citer pasal menang ....hmm apa hadiah nyer yerr??
taraaa..!!


3x Pemenang Ketiga

3x Coupon RasaMas :
Buy 1 free 1 (Buy 1 Prime Roast Steak and get 1 Spagetti Bolognaise)
Buy 1 free 1 (Buy 1 Chicken Chop and get 1 RasaMas Mee Bandung)
Buy 1 free 1 (Buy 1 Fish & Chips and get 1 Nasi Lemak)


Wahh!! syok nie... hari tu kar MV pun deqlis makan Rasamas nie..mmg fav menu juga untuk lunch jika ke MV :-) deqlis menunggu hadiah nie berdesup ke post box ku ya..!! Tq sekali lagi ...

p/S: jika ada apa2x terkurang info yang deqlis emailkan kepada Kawai Handmade, nanti inform deqlis ya.. hp ada di blog nie. Thanks...

4 comments:

Cik Ezy said...

menang lagi?
bestnye..
tahniah!

Nora Shahaira said...

bila nak merasa menang ni..

tiefazatie said...

tahniah sis!bestnya..blh mkn2..

deqlis said...

tima kasih cik Ezy...alhamdulillah rezki makan2x..:-)

Nora...tak lama lagi laa tue..merasa laa nanti... byk2x join CGL:-)

tiafazatie...tocey dear..
tulaa mmg antara tempat fav akak pun:-) sesuai sangat laa tu:-)