Recent Post

Tuesday, March 8, 2011

Rezeki Kemenangan Kedua Hari Ini..yabedabeduuu!!!

Alhamdulillah hari ini deqlis dapat tahu 2 contest yang deqlis berjaya menang...tadi deqlis cerita tentang contest oleh Helen di sini..sekrang nie dari WansTeddy pulak...TQ very much ya...Hadiah yang deqlis impikan...mmg sweet kotak barang kemas tue... dan buku cerita tu deqlis akan deqlis hadiahkan kepada si tecit sabrina bila deqlis dapat nanti...haa tapi kena tunggu Sabrina dah pandai baca!! hehe...rasa2x dah masuk tadika/darjah satu deqlis akan hadiahkan kepada Sabrina..:-)...mesti dia suka kan?? terimas kasih WansTeddyTales sebab anjurkan Contest nie...utk deqlis..tu hadiah kotak barang kemas tu deqlis suka sangat:-)

Jika uools nak baca entri kreatif yang deqlis pertaruhkan 
adalah entri 

MAKE UP UR ENTRY CONTEST!

yang bercerita tentang PINK...so klik laa di bawah nie yer klu uools nak jengah ya..tq jengah tau:) i lap u..

baca seterusnya kat sini...

  4 hadiah saguhati:
Pop Up Illustrated book   
Kotak barang kemas kaler PINK
Pemenangnya:

keputusan rasmi di sini

Tahniah juga untuk semua pemenang :-)

10 comments:

my shaizhar blog contest said...

tahniah...

saya nie minumum menang 1 je seminggu

semalam dah menang 2 :p nampak gayanya x de rezeki lagi kot

deqlis said...

ok tue Shaizhar pun byk menang..tahniah juga..

deqlis nie kemenangan mac 11 rasanya..

yg lain2x tu masih menanti result..harap2x team giller contest kita akan terus berjaya...!

seronokkkan dpt ramai kawan:-)

deqlis said...

mac 11 tu bukan 11 kali tau..haha..

maksudnya bulan mac 2011..hehe..

oklah kan ada gk rezki deqlis:-) tq pada wan dan juri2x..:)

AkmaFaizal said...

Tahniah3..rezeki bertambah2 tu..bertuahnyee korang..hehe :)

Shaizhar said...

tahniah.. encik shaizhar yg original pulak dtg sini. he he he

MiMie AddNin said...

akak..
saye pun ade menang ari ni..
kite kan befday same..
kena la same2 menang..
hehehe!!
tp saye punye conso je..
pun kemenangan kedua bulan ni...

Intan said...

Salam kenal Deqlis :)

Nie singgah dari blog Wansteddy...

Tahniah ye!

deqlis said...

haha...Shaizhar ni uools jgn tak tau ada 2 ID..hehe... ppeun thanks sudi singgah,,,

Wah Mimie AddNin...sama erk kita...haha...agaknya sebb sama date besdey tue..hihi..tahniah gak dari akak...:-)

Hai Intan, salam kenai... timaceh sudi singgah sini...nanti deqlis singgah rumah Intan yer..:-) tunggu kedatangan deqlis heheh...

deqlis said...

rezeki kami hari nie akmafaizal...dan berita baik gak hari nie deqlis dah terima hadiah kemenangan last month..
cuma tunggu satu lagi hadiah dari Makbed:)

Wansteddy Tales said...

Trimas banyak buatkan entry khas sempena result contest ni Deqlis :D terharu Wan dibuatnya. Maaf yeh, baru harini Wan kunjung dan baca. Sedang membungkus kiriman hadiah semua pemenang. insya'allah seawal harini atau selwatnya esok wan akan pos tiap hadiah pemenang. tunggu kiriman hadiahnya ya ;)