Recent Post

Sunday, March 20, 2011

Rezeki Pagi Ahad-Menang Contest 3 Sponsor

Syukur alhamdulillah deqlis menggodol (bunyi dah macam menang award..haha jgn maree haa excited niehh) hadiah utama dalam Contest anjuran Abg Eq (Contest 3 sponsor). Berita baik di pagi Ahad ini. Terima kasih kepada Abg Eq dan rakan giller contest deqlis myshaizhar yang sudi memberitahu tentang kemenangan ini. 


deqlis memang berharap untuk mendapatkan arcylic painting menerusi penyertaan contest 3 sponsor ini. Ini kerana sememangnya minat deqlis pada bidang lukisan dan keseniaan. Deqlis dulu paper SPM walau amik aliran sains tulen, deqlis dan 3 orang kawan sekelas Nurkarmelia, Hazreen Zuliesh dan Mohd Fahmi sanggup belajar dan membuat projek lukisan semasa cuti Thaipusam dan cuti sekolah..belajr dengan Cikgu Mohar... ohh Cikgu..terima kasih Cikgu..! semua gara2x nak amik pend.seni dalam kertas SPM.. alhamdulillah deqlis dapat 1 tau dalam Pend.Seni paper SPM tue....!! alhamdulillah naikkan lagi aggregat..bila fikir2x balik semua nie sebab deqlis minat....sebab belajar dalan 2-3 kali sahaja dan buat kerja kursus...terus amik SPM..  ada bakat terpendam gak kot?? cuma sejak lepas SPM tu sibuk belajar bidang lain, membuatkan deqlis tidak aktif melukis.. dah berkarat dah aperr?? cuma minat terhadap lukisan tu tetap ada..pameran lukisan tetap pergi..cuma nak beli tak mampu.. mahaiii...ribu-riban..huhu... niat klu ada rumah sendiri nanti baru deqlis nak usha-usha untuk membeli...(kena kumpul duit laa tu) hehe.. jadi bila menang hadiah lukisan acrylic painting nie, lagi bertambah seronoklah deqlis..dan sudah tentu deqlis amat2x menghargainya.... mungkin suatu hari nanti deqlis nak belajar teknik melukis arcylic painting pula.. mana tau bakat terpendam deqlis masih boleh menyirna.. deqlis kagum dengan hasil lukisan kak Wani.. terima kasih sponsor hadiah:-)

Deqlis juga mengambil kesempatan ucapkan tahniah kepada pemenang lain terutamanya Geng Giller Contest deqlis adik Nanakimie dan kak MZ aka Mama Zharfan. 

Selain hadiah arcylic painting, hadiah wang tunai RM33  bakal diterima...:-) terima kasih ya.. siapa tak suka oooiiii!!..hehe:-) 

Inilah contest yang deqlis sertai. Contest 3 Sponsor yang di taja oleh Abg Eq, Kak Wani dan Mummy Who cooks
Baca lanjut di sini.

Deqlis telah mempertaruhkan idea Kulit Majalah.(sebab syaratnya tidak meggunakan elemen kartun). Macam mana idea ini boleh tercetus? (mcm mana deqlis dpt idea la tu?)..berapa lama deqlis menyiapkan kulit majalah dan menyiapkan contest ini? nantikan akan datang...!!! (eceh macam program TV pulak hehe) deqlis akan bercerita lagi dalam thread/tajuk baru "Hadiah Dari Abg Eq dah selamat sampai" apabila deqlis telah menerima hadiah drpd Abg Eq itu secara rasminya nanti ok?? :-))

Okay selamat berhujung minggu... huhu deqlis tak pergi lagi Fiesta Belon Udara Panas... klu rajin petang kot..! haha ye2x OOO je nak p pagi2x.. ngeeehh..:-)


6 comments:

Mama Zharfan said...

congrats deqlis!! memang creative pun ur idea and deserved to win!!!!

Cik Ezy said...

tahniah deqlis!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

congcrate deqlisss!! betuah diaaa!! hehehe....creative tuhhh...

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

nanakimie said...

tahniah sis!thanks inform nana:)nana baru dapat online..intenet problem hari neh..huhu..

EiJa ZaQuaN said...

Tahniah deqlis..

wah pandainya score A1 dlm paper seni..maknanya mmg berbakat melukis la ni..

WaNi said...

Tahniah Deqlis :)

Thanks sebab hargai hasil seni Wani (^_^)V